Secretele compatibilității numerologice. Relația de dragoste cu vibrația 9

05.IUNIE.2018
Secretele compatibilității numerologice. Relația de dragoste cu vibrația 9

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:mindfood.com

Ce anume se întâmplă între două persoane care au o relație de cuplu ce depinde de vibrația numărului 9. Numerologia poate dezvălui șansele de reușită

ale unei relații, pe lângă caracterul și comportamentul oamenilor. Astfel, în urma calculului realizat pentru a afla cifra relației, cifra rezultată poate furniza informații nebănuite despre relația în care ne aflăm.

Cu ajutorul numerologiei, putem verifica dacă relația va avea succes, calculând algoritmul de compatibilitate de mai sus sau:
- adună cifrele din ziua nașterii și redu suma la o singură cifră, pentru tine și partener (de exemplu: Maria este născută în ziua de 22, 2+2=4; Ion este născut pe 14, 1+4=5)
- adună cele două cifre obținute între ele, redu suma la o singură cifră. (în exemplul nostru: 4+5 = 9) Astfel, se obține cifra cuplului, iar în continuare vom vorbi despre cifra cuplului 9.

Relația care este patronată de numărul 9 predispune cuplul la multe încercări și multă muncă pentru a menține echilibrul pe plan sentimental.

Se pare că nici capitolul dragoste și nici senzualitate nu sunt punctele forte al acestei relații, partenerii au tendința de a se izola într-o oarecare măsură unul față de altul, de a trăi fiecare pentru un scop anume și de a afișa o oarecare indiferență reciprocă.

Cifra 9 are o vibrație unică ce îi face pe oameni să se angreneze în acțiuni de voluntariat, prin urmare, pentru ca relația guvernată de cifra 9 să aibă mai multe șanse de reușită, ar trebui ca partenerii să se axeze pe ceea ce ține de ajutorul celorlalți, să nu urmărească în mod egoist interesul propriu.

Dragostea în relația cu vibrația 9 este de tip ideatic, la început poate fi vorba despre dragoste la prima vedere, dar apoi partenerii încep să ceară din ce în ce mai mult unul de la altul și practic încep să uite că la început chiar au crezut că sunt suflete pereche. Cert este că această relație nu durează foarte mult în timp, ci numai până când partenerii învață o anumită lecție, cifra 9 marchează sfârșitul unui drum.

Cifra 9 înseamnă devotament, sacrificiu, responsabilitate pentru a îndeplini un scop nobil. Din păcate, este destul de greu să menținem un astfel de scop la nesfârșit, să nu uităm că fiecare avem de îndeplinit o anumită rutină zilnică și nu tot timpul ne putem gândi și la binele altora.

Comunicarea poate fi liantul care va face ca acestă relație să funcționeze mai bine. Partenerii trebuie să se susțină unul pe altul, pentru a nu uita care este scopul relației lor, să învețe mai mult unul despre celălalt și să-și găsească scopul pe Pământ, vocația, pentru a-și îndeplini destinul.

Ar fi bine ca cei care au relația sub vibrația cifrei 9 să nu uite de obiectivele pe care le au în viață, dar să țină cont și de nevoile partenerului, pentru a nu se ajunge la frustrări, dezamăgiri, depresii. Dacă vor urmări să se implice în viața sentimentală și amoroasă cu aceeași pasiune cu care își fac datoria pe plan material, dacă se vor relaxa mai mult, atunci relația va fi una reușită.

Această cifră a cuplului se potrivește pentru cei care au funcții înalte în stat, deoarece aceștia au puterea de a schimba lumea.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.