Numerologie VIP: Gina Pistol uimește prin feminitatea sa

Numerologie VIP: Gina Pistol uimește prin feminitatea sa

Calculând cifra destinului și matricea numerologică îți poți crea o descriere a realizărilor profesionale. Cifra destinului o poți calcula cu ușurință

prin însumarea cifrelor din ziua, luna și anul în care te-ai născut.

DE INTERES: Calcul cifra destinului

Gina Pistol este actriță, vedetă de televiziune, una dintre cele mai frumoase femei din România.

Gina Pistol a devenit un simbol în România, în urma apariției în revista Playboy, pentru care a pozat nud. Fiind guvernată de cifra de destin 4, Gina este o femeie perseverentă, care dă dovadă de responsabilitate în orice întreprinde. Succesul său se datorează și disciplinei, meticulozității cu care își organizează activitățile.

Numele său, Gina Pistol, are vibrația 5 și nu face decât să-i sporească talentul, să-i aducă un plus de șarm și senzualitate.

Cifrele cele mai vibrante din matricea sa numerologică, combinația 11111, îi amplifică energia din sfera psihică și o fac pe Gina să dețină armele inteligenței, prin care încearcă să se impună în fața tuturor. Se pare că tot această combinație de cifre o ajută să se descurce de minune într-o lume a bărbaților, deoarece ea însăși are un stil de gândire masculin. Chiar și agresivitatea verbală și pasionalitatea sa derivă tot de la cele 5 cifre de 1.

Feminitatea cu care ne uimește la fiecare apariție atrăgătoare este sub influența combinației 2-44-8, ce îi aduce multă energie fizică și șansele de a-și menține tinerețea până la o vârstă înaintată.

Matrice numerologică Gina Pistol:

gina-pistol-matrice-numerologica

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!