Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (II)

14.NOIEMBRIE.2018
Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (II)

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Reprezentantele fiecărui semn zodiacal au calități simpatice sau de-a dreptul irezistibile. Care-i atuul tău?. Aşa cum vă spuneam în prima parte a acestui

articol, fiecare femeie are tipul ei de frumuseţe. Putem afirma cu siguranţă că orice reprezentantă a zodiacului are toate șansele să devină câștigătoare a unui concurs de frumusețe! Să continuăm acum cu celelalte 6 semne zodiacale şi cu atuurile pe care le au.

Femeia BALANȚĂ este incredibil de atractivă. Imaginează-ţi o zeița cu mâinile frumoase şi fața expresivă. Dar uneori strică totul, alegând haine nepotrivite sau o culoare a părului ce nu o avantajează şi ajunge să distragă atenția de la aspectul ei armonios. Parcă i-ar fi frică de frumuseţea ei! Frumuseţi cunoscute în această zodie: Catherine Zeta-Jones, Kate Winslet, Monica Bellucci.

Loading...

Cu o frumuseţe mai mult platonică decât clasică, femeia SCORPION atrage fără îndoială privirile bărbaţilor şi invidia multor femei. Atinge deseori perfecţiunea la care tinde. Inspiră senzualitate prin orice por şi orice mişcare pe care o face. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Julia Roberts, Sophie Marceau, Demi Moore.

Femeia SĂGETĂTOR este atrăgătoare pentru oricine, deşi nu se bazează pe frumuseţea fizică, în mod neapărat. Sunt sarcastice, tăioase, dar au şi carismă din plin. Impresionează prin capacitatea de a distra şi motiva auditoriul, prin puterea de a cuceri întregul pământ dacă asta îşi propun. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Milla Jovovich, Svetlana Svetikova, Scarlett Johansson.

Femeia CAPRICORN este o apariţie cool, cu un aspect aparte, deşi nu îi pasă de modul în care este percepută de ceilalți. Probabil tocmai de aici porneşte atracţia pentru ea. Stilul ei neglijent de a se îmbrăca îi vine atât de bine încât se poate transforma uşor în noua tendinţă în modă. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Vanessa Paradis, Marlene Dietrich, Renata Litvinova.

De cele mai multe ori, femeia VĂRSĂTOR este foarte frumoasă. Nu este doar atractivă din punct de vedere vizual, ci emană şi o lumină interioară care atrage incontestabil. Are o piele aproape de perfecţiune, de care are grijă cu atenţie şi de care este mândră. Simţi nevoia să o atingi! Frumuseţi cunoscute în această zodie: Vera Brezhnev, Jennifer Aniston, Paris Hilton.

Femeia PEȘTE este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Ea atrage nu numai prin aspectul său, ci și datorită misterului şi răcelii pe care le emană. Are gusturi excelente şi nu suportă să poarte ţinute ridicole, stilul lor fiind atent selectat. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Jennifer Love Hewitt, Eva Herzigova, Drew Barrymore.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 Taur pe starea de sănătate. Atenție la accidente în trafic
Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale
Previziuni 2019 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Maimuțele sunt de obicei pline de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.