Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (II)

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (II)

Reprezentantele fiecărui semn zodiacal au calități simpatice sau de-a dreptul irezistibile. Care-i atuul tău?. Aşa cum vă spuneam în prima parte a acestui

articol, fiecare femeie are tipul ei de frumuseţe. Putem afirma cu siguranţă că orice reprezentantă a zodiacului are toate șansele să devină câștigătoare a unui concurs de frumusețe! Să continuăm acum cu celelalte 6 semne zodiacale şi cu atuurile pe care le au.

Femeia BALANȚĂ este incredibil de atractivă. Imaginează-ţi o zeița cu mâinile frumoase şi fața expresivă. Dar uneori strică totul, alegând haine nepotrivite sau o culoare a părului ce nu o avantajează şi ajunge să distragă atenția de la aspectul ei armonios. Parcă i-ar fi frică de frumuseţea ei! Frumuseţi cunoscute în această zodie: Catherine Zeta-Jones, Kate Winslet, Monica Bellucci.

Cu o frumuseţe mai mult platonică decât clasică, femeia SCORPION atrage fără îndoială privirile bărbaţilor şi invidia multor femei. Atinge deseori perfecţiunea la care tinde. Inspiră senzualitate prin orice por şi orice mişcare pe care o face. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Julia Roberts, Sophie Marceau, Demi Moore.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Femeia SĂGETĂTOR este atrăgătoare pentru oricine, deşi nu se bazează pe frumuseţea fizică, în mod neapărat. Sunt sarcastice, tăioase, dar au şi carismă din plin. Impresionează prin capacitatea de a distra şi motiva auditoriul, prin puterea de a cuceri întregul pământ dacă asta îşi propun. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Milla Jovovich, Svetlana Svetikova, Scarlett Johansson.

Femeia CAPRICORN este o apariţie cool, cu un aspect aparte, deşi nu îi pasă de modul în care este percepută de ceilalți. Probabil tocmai de aici porneşte atracţia pentru ea. Stilul ei neglijent de a se îmbrăca îi vine atât de bine încât se poate transforma uşor în noua tendinţă în modă. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Vanessa Paradis, Marlene Dietrich, Renata Litvinova.

De cele mai multe ori, femeia VĂRSĂTOR este foarte frumoasă. Nu este doar atractivă din punct de vedere vizual, ci emană şi o lumină interioară care atrage incontestabil. Are o piele aproape de perfecţiune, de care are grijă cu atenţie şi de care este mândră. Simţi nevoia să o atingi! Frumuseţi cunoscute în această zodie: Vera Brezhnev, Jennifer Aniston, Paris Hilton.

Femeia PEȘTE este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Ea atrage nu numai prin aspectul său, ci și datorită misterului şi răcelii pe care le emană. Are gusturi excelente şi nu suportă să poarte ţinute ridicole, stilul lor fiind atent selectat. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Jennifer Love Hewitt, Eva Herzigova, Drew Barrymore.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit