Transport gratuit peste 170 lei

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (II)

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (II)

Reprezentantele fiecărui semn zodiacal au calități simpatice sau de-a dreptul irezistibile. Care-i atuul tău?. Aşa cum vă spuneam în prima parte a acestui

articol, fiecare femeie are tipul ei de frumuseţe. Putem afirma cu siguranţă că orice reprezentantă a zodiacului are toate șansele să devină câștigătoare a unui concurs de frumusețe! Să continuăm acum cu celelalte 6 semne zodiacale şi cu atuurile pe care le au.

Femeia BALANȚĂ este incredibil de atractivă. Imaginează-ţi o zeița cu mâinile frumoase şi fața expresivă. Dar uneori strică totul, alegând haine nepotrivite sau o culoare a părului ce nu o avantajează şi ajunge să distragă atenția de la aspectul ei armonios. Parcă i-ar fi frică de frumuseţea ei! Frumuseţi cunoscute în această zodie: Catherine Zeta-Jones, Kate Winslet, Monica Bellucci.

Cu o frumuseţe mai mult platonică decât clasică, femeia SCORPION atrage fără îndoială privirile bărbaţilor şi invidia multor femei. Atinge deseori perfecţiunea la care tinde. Inspiră senzualitate prin orice por şi orice mişcare pe care o face. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Julia Roberts, Sophie Marceau, Demi Moore.

Viziteaza magazinul online