Zodia Vărsător și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Vărsător și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Venus va aduce zodiei Vărsător sau ascendentului în Vărsător o perioadă în care imaginea lor poate avea de suferit, motiv pentru care se recomandă

neimplicarea în scandaluri la locul de muncă. Vezi mai multe previziuni în articolul ZODIACOOL. Venus, retrograd în casa comunicării, va lăsa loc de interpretări, de amenzi, de situații tensionate. Dacă ați mințit în trecut, acum este un moment dificil, pentru că se va găsi cineva care să vă dea de gol. Imaginea voastră poate avea de suferit, se recomandă să nu vă implicați în scandaluri la locul de muncă sau să faceți afirmații dacă nu sunteți convinși că sunt adevărate. Aceste neglijențe vă pot afecta în special pe plan financiar.

Previziuni VĂRSĂTOR / ASCENDENT ÎN VĂRSĂTOR

Se recomandă să nu faceți investiții mari, să nu cheltuiți pe lucruri inutile sau doar pe mofturi, pentru că efectele crizei ce va urma se vor resimți până în luna august. Atenție și la accelerație sau unde parcați, pentru că sunt șanse mari să fiți sancționați de poliție.
Relația de cuplu trebuie consolidată prin discuții, călătorii, cadouri. Este loc de mai bine și este cazul să faceți gesturi de apreciere.

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.