Viața li se schimbă radical, noroc chior pentru 4 zodii chinezești în august

05.AUGUST.2018
Viața li se schimbă radical, noroc chior pentru 4 zodii chinezești în august

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Stelele zburătoare aduc energie pozitivă, ce predispune la noroc în dragoste și bani în AUGUST 2018. Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal,

care este tranzitată lunar fie de energii pozitive, fie de energii nefavorabile nativului. Începând cu 7 august 2018, există 3 energii potențiale care pot aduce succes unor zodii chinezești, însă acestea trebuie activate cu ajutorul remediilor feng shui, pentru ca beneficiile să fie reale.

Șanse mari de a vedea miracole cu ochii voștri, veți avea noi oportunități de afirmare pe plan profesional. Vor fi încurajate investițiile noi în cazul nativilor din Iepure. Pentru a atrage oameni binefăcători, câștiguri neașteptate, noroc divin, recomandăm să așezați în colțul de Est al livingului sau al biroului o reprezentare cu Buddha vesel pe pepită. (steaua 6)

Loading...

Dragoste la prima vedere, romantismul plutește în aer pentru nativii din zodia Șobolan, care nu vor avea probleme în a-și exprima afectivitatea. Comunicarea se va desfășura armonios, însă pentru a elimina riscul de infidelitate și scandalurile din cauza geloziei, este bine să amplificați energia iubirii (steaua 4) cu ajutorul remediilor feng shui, așezate în colțul de Nord, cum ar fi Perechea de rațe mandarin, copăcel cu aventurine. (steaua 4)

Șarmul celor din zodia Cocoș va tinde să ajungă la apogeu, veți fi în centrul atenției mai mult decât vă așteaptați. În special pentru cei singuri, veți întâlni oportunități pentru a găsi sufletul pereche. De asemenea, partea financiară va fi foarte bine aspectată, planurile noi vor avea șanse maxime de reușită, prin urmare, amplificați energia succesului cu ajutorul setului cu pară și mandarină pentru bogăție, pe care îl puteți așeza în partea de Vest a livingului sau biroului.

Printre norocoșii lunii se numără și nativii din zodia Bivol, pentru voi iubirea va trece în centrul atenției. Bat clopote de nuntă, se prefigurează evenimente fericite, însă totul s-ar putea realiza cu un consum destul de mare de bani, resurse, sănătate. Pentru a scăpa de stres, v-ar fi de folos remediile feng shui așezate în sectorul de Nord-Est al casei, cum ar fi steagul victoriei. Șanse mari ca nativii din Bivol să afle de venirea pe lume a unui copil, amplificați norocul de fertilitate cu silaba Hum pe floare de lotus, pe care o puteți ține în dormitor, pe noptiera de lângă pat.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.