Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Știi ce te scoate din minți cel mai tare?

Știi ce te scoate din minți cel mai tare?

Iată ce urăște cel mai tare fiecare zodie. Fiecare dintre noi avem atitudini, gesturi și comportamente pe care pur și simplu nu le suportăm la cei din jurul

nostru! Dacă peste unele putem trece cu vederea, altele ne pot scoate din minți. Iată ce urăște cel mai tare fiecare zodie.

Berbecul detestă mai mult ca orice ipocrizia. Simte că oamenii ipocriți îi jignesc inteligența prin comportamentul lor față de el.

Taurul detestă mediocritatea. Vrea ceea ce este mai bun pentru el însuși și face totul pentru a se dezvolta și nu îi înțelege pe cei care se mulțumesc cu puțin, deși pot mult mai mult.

Gemenii nu suportă gândirea negativistă, total incompatibilă de altfel cu firea lor extrem de optimistă.

Best seller

Racul este scos din minți de trădarea și de oamenii neloiali, deoarece el este genul de persoană care ia relațiile în serios și este devotat celor apropiați.

Leu adoră să fie în centru atenției, așa că detestă să interacționeze cu persoanele posesive și geloase.

Fecioara nu înțelege și nu suportă aroganța, așa că face tot posibilul să se țină cât mai departe de persoanele infatuate.

Balanța este scoasă din calmul său legendar când este tratată cu obrăznicie și când are de a face cu persoane nepoliticoase.

Iți recomandăm

Scorpionul detestă persoanele care complotează în tăcere, cele așa-numite „alunecoase”.

Săgetătorul ține foarte mult la libertatea de exprimare și la independență, așa că va fi scos din minți de o persoană care încearcă îl îngrădească.

Capricornul este extrem de muncitor și nu suportă oamenii care își neglijează serviciul, care nu știu ori nu acceptă să muncească.

Vărsătorul detestă persoanele autoritare, care încercă să le spună ce să facă, în ce mod, când...

Peștii sunt firi foarte sensibile și sunt ușor de destabilizat prin critică. Astfel, ceea ce detestă cel mai tare sunt criticele, vorbele dure.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online