Semne rele Echipsa de Soare din 13 Iulie pentru LEU are: atenție mare la sănătate

05.IULIE.2018
Semne rele Echipsa de Soare din 13 Iulie pentru LEU are: atenție mare la sănătate

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:bagnet.org

Eforturi supraomenești, probleme financiare și medicale, dar și previziuni pozitive pentru nativii LEU . Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018 pentru nativii Leu va

activa casa relațională. În ultimile 3-4 săptămâni acest domeniu existențial a suferit grave avarii în urma dezvăluirilor ce au avut loc aici. Marea trină creată între Venus, Uranus, Saturn retrograd scoate la suprafață probleme financiare create de partener.

Aspectul vorbește despre un efort supraomenesc depus de nativul Leu pentru a remedia o problemă generată de un copil sau de partener. Eclipsa de Soare este în opoziție cu Pluton retrograd, prin urmare se pot înregistra în jurul acestei date o sumedenie de episoade cu un caracter nefast pentru sănătate.

De aceea vă recomandăm, dragi Lei, să fiți calmi în trafic, să fiți atenți la locul de muncă, să încercați să nu aduceți în activitatea curentă de zi cu zi stresul generat de starea de irascibilitate din familie; în caz contrar, vom auzi despre Lei care au avut parte de accidente din cauza neatenției.

Zonele cele mai vulnerabile sunt picioarele, mâinile, capul. Cei care sunt trecuți de vârsta de 40 de ani pot să se confrunte până spre 27 Iulie cu simptome atipice, o stare de durere poate să vă dea planurile peste cap, vă recomandăm să mergeți la doctor, șanse mari să constatați că suferiți de o afecțiune ce s-a instaurat în organism în ultimii 8-9 ani.

Vindecarea în aceste cazuri este simplă, însă anevoioasă, întrucât necesită schimbarea viziunii asupra vieții. Leii care au probleme cu legea, desfășoară activități ilicite, pot să primească acasă citații. Dezamăgirea va fi cu atât mai mare, cu cât veți face niște investigații și veți descoperi că prietenii pe care ați mizat au fost cei care v-au trădat.

Dacă în ultimele 6 luni ați întâmpinat piedici în demararea unui proiect, acum veți primi ajutor din Univers, persoane noi vor veni în cercul vostru de prieteni.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.