Transport gratuit peste 170 lei

Partea întunecată a fiecărei zodii. Ferește-te de unele dintre ele în astfel de momente!

Partea întunecată a fiecărei zodii. Ferește-te de unele dintre ele în astfel de momente!

Fiecare zodie ascunde câteva însușiri negative, pe care le descoperi deseori prea târziu. Ca ființe umane, toți avem o parte „bună” și una „rea”.

Deși nu este întotdeauna ușor să auzim sau să vorbim despre aspectele mai puțin pozitive ale personalității noastre, recunoașterea acestora este necesară pentru propria dezvoltare personală.

Berbec: nerăbdare și furie
Este impulsiv și nu are răbdare, așa că atunci când nu se fac lucrurile cât de repede sau cum ar vrea el, devine vulcanic. Din fericire, îi trece repede și apoi încearcă să repare greșelile.

Taur: nu râvni la bunurile sale
Dacă ai îndrăznit să provoci un Taur, cu siguranță va vedea roșu în fața ochilor. Inteligent și răzbunător, va găsi cele mai bune metode pentru a se răzbuna.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Gemeni: bârfa
Îi place teribil să vorbească și să știe cât mai multe despre oricine. Pentru că simte constant nevoia să fie ascultat, va ajunge destul de ușor să spună secretele pe care le știe.

Rac: gânduri negative
Dacă îi greșești cu ceva, cel mai probabil te va face cu ou și cu oțet, dar doar în gând. Nu va uita ușor greșeala ta și îți va aminti subtil de ea din când în când.

Leu: egocentrist
Adoră să fie adorat, adulat și în centrul atenției, iar dacă nu primește asta, devine foarte răutăcios. Orgolios și inteligent, va crea o strategie prin care să te facă să îți pară rău.

Fecioară: critică dusă la extrem
Acești nativi se pot întrece în critici, iar dacă îi superi cu atât mai mult. Cu toate acestea, nu sunt răzbunători.

Balanță: minciuna
Deși de cele mai multe ori o face pentru a nu răni sentimente sau pentru a evita o confruntare, nativul Balanță minte destul de des. Uneori, pur și simplu nici nu știi ce să crezi din ceea ce spune.

Scorpion: posesiv și răzbunător
Dacă este dezamăgit în cuplu, devine extrem de gelos și posesiv, dar între timp își plănuiește și cea mai complexă strategie de răzbunare (care cu siguranță îi reușește punct cu punct).

Compatibilitate zodii

Săgetător: umilința îl shimbă radical
Dacă se simte umilit de cineva, se transformă dintr-un Săgetător prietenos, optimist și jovial într-o persoană dornică să distrugă tot în cale.

Capricorn: consumat de ambiție
Niciun obstacol nu stă în calea sa pentru succes, iar cine îl împiedică va avea cu siguranță de suferit. Nu se dă înlături de la a discredita și defăima.

Vărsător: superficialitate
Când se plictisesc (și se întâmplă destul de des), încearcă să își condimenteze viața – renunță la job, deși nu și-au găsit un altul, renunță la prieteni și devin vanitoși.

Pești: abuz de substanțe
Când nu le convine ceva, Peștii nu au obiceiul să reacționeze, ci păstrează totul în suflet. Astfel, ajung să refuleze în alcool, tutun sau droguri.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit