Nu ar face asta nici picurate cu ceară fierbinte! Iată ce nu suportă fiecare zodie

21.NOIEMBRIE.2018
Nu ar face asta nici picurate cu ceară fierbinte! Iată ce nu suportă fiecare zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

A greși e omenește, însă atunci când greșești exact ce nu trebuie, relația s-a terminat. Ce nu pot ierta zodiile. Oricine are o limită pe care nu e dispus

pentru nimic în lume să o treacă! E firesc și la fel de vital ca cei din jur să respecte această dorință. Fiecare zodie are elemente principale comune și în acest mod putem să vă prezentăm ce nu suportă fiecare nativ, conform horoscopului european.

Berbecul nu poate accepta să fie controlat de cineva, deoarece este extrem de importantă indepența sa pentru a se simți confortabil.

Nativul Taur este foarte posesiv cu ceea ce are, de la lucruri lipsite de valoare materială, până la oameni. Nu suportă să îi fie luate și luptă cu toate puterile pentru a le păstra!

Loading...

Jucăușul nativ Gemeni nu acceptă să renunțe la latura sa jovială și nici să ia lucrurile în serios. Are nevoie de o doza de joacă în orice.

Racul este extrem de devotat în orice face. Nu este de acord să întoarcă spatele unui om drag atunci când este în momente dificile și nici nu îi suportă sau înțelege pe cei care fac asta.

Extrem de orgoliosul nativ Leu se comportă ca un rege și atunci când e vorba despre viciile sale, la care nu ar renunța nici măcar dacă i-o cere cineva drag.

Fecioarele țin enorm la originile lor și nu ar accepta decât în condiții extreme să renunțe la ele. Recunoașterea rădăcinilor le dă putere de muncă, de concentrare și este un punct de reper pentru cât s-au dezvoltat.

Pentru Balanțe, echilibrul este totul, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Vor renunța cu ușurință la persoanele toxice din jurul lor pentru a-și păstra armonia de care au nevoie.

Rareori vei auzi scuze din gura Scorpionului! Asta se va întâmpla doar în cazul în care simte cu adevărat că a greșit și regretă din tot sufletul.

Extrovertitul și sincerul nativ Săgetător se abține cu puteri supraomenești să își spună părerea. De cele mai multe ori, nu poate face asta.

Părerea oamenilor este foarte importantă pentru Capricorn, așa că niciodată nu va face o scenă în public, deși nemulțumirea este la cote maxime.

Vărsătorul este cunoscut pentru înclinația sa spre inovație și pentru a ajunge unde și-a propus, nu se dă bătut, indiferent de obstacolele pe care le întâlnește pe drumul creației.

Peștii sunt foarte comozi, dar atunci când și-au stabilit un obiectiv clar, nu acceptă posibilitatea de a nu-l atinge și trec râzând peste fiecare problemă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992,
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.