Transport gratuit peste 199 lei

Nu ar face asta nici picurate cu ceară fierbinte! Iată ce nu suportă fiecare zodie

Nu ar face asta nici picurate cu ceară fierbinte! Iată ce nu suportă fiecare zodie

A greși e omenește, însă atunci când greșești exact ce nu trebuie, relația s-a terminat. Ce nu pot ierta zodiile. Oricine are o limită pe care nu e dispus

pentru nimic în lume să o treacă! E firesc și la fel de vital ca cei din jur să respecte această dorință. Fiecare zodie are elemente principale comune și în acest mod putem să vă prezentăm ce nu suportă fiecare nativ, conform horoscopului european.

Berbecul nu poate accepta să fie controlat de cineva, deoarece este extrem de importantă indepența sa pentru a se simți confortabil.

Nativul Taur este foarte posesiv cu ceea ce are, de la lucruri lipsite de valoare materială, până la oameni. Nu suportă să îi fie luate și luptă cu toate puterile pentru a le păstra!

Jucăușul nativ Gemeni nu acceptă să renunțe la latura sa jovială și nici să ia lucrurile în serios. Are nevoie de o doza de joacă în orice.

Racul este extrem de devotat în orice face. Nu este de acord să întoarcă spatele unui om drag atunci când este în momente dificile și nici nu îi suportă sau înțelege pe cei care fac asta.

Extrem de orgoliosul nativ Leu se comportă ca un rege și atunci când e vorba despre viciile sale, la care nu ar renunța nici măcar dacă i-o cere cineva drag.

Fecioarele țin enorm la originile lor și nu ar accepta decât în condiții extreme să renunțe la ele. Recunoașterea rădăcinilor le dă putere de muncă, de concentrare și este un punct de reper pentru cât s-au dezvoltat.

Pentru Balanțe, echilibrul este totul, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Vor renunța cu ușurință la persoanele toxice din jurul lor pentru a-și păstra armonia de care au nevoie.

Rareori vei auzi scuze din gura Scorpionului! Asta se va întâmpla doar în cazul în care simte cu adevărat că a greșit și regretă din tot sufletul.

Extrovertitul și sincerul nativ Săgetător se abține cu puteri supraomenești să își spună părerea. De cele mai multe ori, nu poate face asta.

Părerea oamenilor este foarte importantă pentru Capricorn, așa că niciodată nu va face o scenă în public, deși nemulțumirea este la cote maxime.

Vărsătorul este cunoscut pentru înclinația sa spre inovație și pentru a ajunge unde și-a propus, nu se dă bătut, indiferent de obstacolele pe care le întâlnește pe drumul creației.

Peștii sunt foarte comozi, dar atunci când și-au stabilit un obiectiv clar, nu acceptă posibilitatea de a nu-l atinge și trec râzând peste fiecare problemă.

Viziteaza magazinul online