HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 30 noiembrie 2018

30.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 30 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 30 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 30 noiembrie 2018: Partea profesională este destul de

accentuată azi, se pot întoarce anumite sume de bani care au fost împrumutate anumitor persoane din anturaj, poate chiar și cu dobândă... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 30 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Se pare că de dimineață simți că îți revine voia bună, dorința de acțiune, azi vei fi mai dinamic. Posibil ca în sfârșit să te încumeți să faci acea călătorie la care te gândești de ceva timp, însă nu-ți forța partenerul drag să vină cu tine, s-ar putea ca acesta să nu aibă dispoziția necesară.

Loading...

HOROSCOP Taur
Iubirea în această zi va avea parte de sinceritate, complimente și declarații oneste, dar ceva te oprește să te dedici mai mult partenerului de viață, poate că o umbră de neîncredere, însă încearcă să nu exagerezi. Detașarea te va ajuta să-ți gestionezi emoțiile negative.

HOROSCOP Gemeni
La locul de muncă certurile pot izbucni în timpul unei discuții în contradictoriu despre mai multe soluții posibile pentru a rezolva o situație inopinată. Încearcă să te folosești de cunoștințele tale profesionale pentru a aplana conflictul. Iar dacă te-ai pregătit în ultimul timp pentru susținerea unui examen, astăzi vei avea parte de reușită.

HOROSCOP Rac
Nu este necesar să exagerezi în comportament din dorința de a părea diferit, fii cât mai natural și sincer, pentru că azi doar așa vei face o impresie bună, vei fi apreciat și înțeles. Pe seară, iubirea față de partenerul drag poate aduce o ameliorare a problemelor existente în relație.

HOROSCOP Leu
Discuțiile cu partenerul drag în această zi nu vor fi benefice, tu vrei să concepi un plan pentru următoarea perioadă, dar acesta nu are dispoziția necesară să-ți fie alături. Cel mai bine ți-ai consuma surplusul de energie pe treburi casnice, de rutină, pentru a evita neînțelegerile.

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să te relaxezi în natură împreună cu partenerul de viață, pentru a evita o scenă de gelozie și a nu-i provoca acestuia suferințe emoționale greu de vindecat.

HOROSCOP Balanță
Este posibil ca astăzi să te simți vedeta zilei. Astrele te ajută să implementezi tot ceea ce ai râvnit în ultima perioadă din punct de vedere profesional și financiar. A venit vremea deciziilor înțelepte în ceea ce privește viața sentimentală, amoroasă. Încearcă să atingi echilibrul, să-ți dedici mai mult timp chestiunilor legate de dragoste.

HOROSCOP Scorpion
Atenția primită de la partener te va ambiționa și te va încuraja să pui în aplicare un plan mai vechi. Construirea unui cămin conjugal împreună cu acesta va fi demarată și în final vei reuși să-ți îndeplinești visul pe partea sentimentală, amoroasă.

HOROSCOP Săgetător
Dacă deja ți-ai făcut ordine în gânduri, strategii și planuri, poți pleca astăzi într-o călătorie de afaceri. Să nu te miri dacă vei reuși să obții ceea ce ți-ai propus. În schimb partenerul tău poate deveni gelos de pe urma unor mici neînțelegeri, cauzate de unele glume ale prietenilor. Încearcă să dizolvi tensiunile printr-o plimbare împreună cu acesta în natură.

HOROSCOP Capricorn
Dacă te afli într-o relație tensionată și ești frustrat de acest lucru, este timpul potrivit să îți schimbi atitudinea. Gândește-te la destinații pentru excursii, care să te ajute să reaprinzi flacăra iubirii. Cere și opinia partenerului, lucrați împreună pentru a salva relația, vei constata că totul este posibil.

HOROSCOP Vărsător
Dacă în ultima vreme nu ai avut randament la serviciu acum poți să rezolvi tot ceea ce ai amânat, vei face o impresie bună, se întrevede posibilitatea unui câștig financiar. O zi bună pentru negocieri se întrevede, întrucât ai putere de convingere asupra celor din jur. Este un prilej bun pentru a semna unele acte legale sau contracte de afaceri.

HOROSCOP Pești
Instinctul amoros va fi astăzi mai pronunțat, ai vrea să experimentezi ceva inedit, să-ți împlinești o fantezie amoroasă. Însă dacă vrei să ai parte de înțelegerea partenerului, ar fi bine să-i explici ceea ce simți, pentru ca acesta să se pregătească psihic pentru ce-l așteaptă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4293
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Steaua zburătoare 5 are cea mai puternică influență negativă dintre toate stelele nefaste.
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.