HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 29 martie 2019

29.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 29 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 29 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 29 martie 2019: În această zi cu influx astral mărit, se

recomandă începerea unui nou tratament medical.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 29 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Stresul din familie te împinge la acțiuni riscante, participarea la jocuri de noroc îți poate aduce pagube. Decât să faci scenarii nerealiste, mai degrabă consultă-te cu cei apropiați și află părerea lor cu privire la planurile tale.

Dacă practici regulat un sport, ar fi bine să iei o pauză, așa îți iei timp și pentru odihnă.

Loading...

HOROSCOP Taur
Poate că ar fi mai bine să amâni luarea unei decizii în ceea ce privește evoluția ta pe plan profesional. Apelează la sfatul cuiva cu experiență din familie sau înscrie-te la un curs de perfecționare. Astfel vei constata că îți vei da frâu liber imaginației pentru a te bucura de tot ce este mai bun în viață.

HOROSCOP Gemeni
Nu pleca urechea la ceea ce spun cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să aibă scopul de a te destabiliza sau de a te înlătura din funcție.Evită să începi ceva nou, risc crescut de a experimenta pierderi financiare. Configurația astrală este favorabilă mai degrabă pentru a face planuri profitabile de viitor.

HOROSCOP Rac
Familia se plânge de acțiunile tale de astăzi și de comportamentul mai greu de înțeles. Încearcă să le explici motivele pentru care ești indispus, așa vei atrage compasiunea lor. zodiacool.ro recomandă mai multă diplomație și sinceritate, pentru a evita conflictele.

HOROSCOP Leu
Observăm faptul că astăzi poți să afli despre o posibilă fraudă făcută de un prieten, partener, șef. Cu toate că aceste informații vor fi utile pe viitor pentru a-i confrunta pe cei care vor încerca să profite de tine, totuși acum încearcă să nu faci uz de ele, decât în caz de forță majoră.

HOROSCOP Fecioară
Acum a venit vremea în care trebuie să realizezi că te autosabotezi, iar nimeni nu poate să trăiască în locul tău. Posibil că îți va fi mai greu, deoarece va trebui să te orientezi spre interior mai mult decât spre exterior. S-ar putea să te simți vulnerabil în special pe ceea ce ține de intervenții chirurgicale, probleme respiratorii.

loading...
3889
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992,
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.