HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 29 martie 2019

29.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 29 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 29 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 29 martie 2019: În această zi cu influx astral mărit, se

recomandă începerea unui nou tratament medical.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 29 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Stresul din familie te împinge la acțiuni riscante, participarea la jocuri de noroc îți poate aduce pagube. Decât să faci scenarii nerealiste, mai degrabă consultă-te cu cei apropiați și află părerea lor cu privire la planurile tale.

Dacă practici regulat un sport, ar fi bine să iei o pauză, așa îți iei timp și pentru odihnă.

HOROSCOP Taur
Poate că ar fi mai bine să amâni luarea unei decizii în ceea ce privește evoluția ta pe plan profesional. Apelează la sfatul cuiva cu experiență din familie sau înscrie-te la un curs de perfecționare. Astfel vei constata că îți vei da frâu liber imaginației pentru a te bucura de tot ce este mai bun în viață.

HOROSCOP Gemeni
Nu pleca urechea la ceea ce spun cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să aibă scopul de a te destabiliza sau de a te înlătura din funcție.Evită să începi ceva nou, risc crescut de a experimenta pierderi financiare. Configurația astrală este favorabilă mai degrabă pentru a face planuri profitabile de viitor.

HOROSCOP Rac
Familia se plânge de acțiunile tale de astăzi și de comportamentul mai greu de înțeles. Încearcă să le explici motivele pentru care ești indispus, așa vei atrage compasiunea lor. zodiacool.ro recomandă mai multă diplomație și sinceritate, pentru a evita conflictele.

HOROSCOP Leu
Observăm faptul că astăzi poți să afli despre o posibilă fraudă făcută de un prieten, partener, șef. Cu toate că aceste informații vor fi utile pe viitor pentru a-i confrunta pe cei care vor încerca să profite de tine, totuși acum încearcă să nu faci uz de ele, decât în caz de forță majoră.

HOROSCOP Fecioară
Acum a venit vremea în care trebuie să realizezi că te autosabotezi, iar nimeni nu poate să trăiască în locul tău. Posibil că îți va fi mai greu, deoarece va trebui să te orientezi spre interior mai mult decât spre exterior. S-ar putea să te simți vulnerabil în special pe ceea ce ține de intervenții chirurgicale, probleme respiratorii.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.