HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 25 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 25 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei 25 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Zbucium, atât pe plan psihic cât și sentimental. Nu se mai pot amâna anumite decizii importante. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Pe partea profesională astrele aduc acum noi premize, tendințe, relații, asocieri, proiecte. În altă ordine de idei, relațiile cu rudele se pot îmbunătăți radical în urma unui gest simplu. Chiar și numai dacă le telefonezi pentru a le întreba cum o mai duc, ele se vor bucura nespus de mult.

HOROSCOP Taur
Te invadează o multitudine de îndoieli referitoare la necesitatea demarării unui proiect pe care l-ai promis, dar nu trebuie să-ți faci așa multe griji deoarece inteligența ta este astăzi la cote maxime și poți avea siguranța că vei reuși. Bine ar fi să pregătești din terenul și să mai faci unele calcule, pentru a te edifica.

HOROSCOP Gemeni
Familia îți pune la dispoziție o sumă de bani la care nu te așteptai. Această veste îți dă o stare pozitivă de dispoziție și trezește dorința de a face și tu o faptă bună. Vei descoperi noi modalități de a elimina stresul, te vei apleca mai mult spre credință, mister, pentru a obține libertatea sufletească.

1664
0
SHARE

HOROSCOP Rac
S-ar putea să fii nevoit să te întâlnești astăzi cu diverse persoane pentru a încheia o afacere. Cel mai probabil că dorești să remediezi o problemă financiară, iar la finele zilei îți vei da seama că nu este nimic rău în ceea ce ai decis. Pe seară vei reuși să fii drăgăstos cu cei din familie, pentru că te vei putea detașa de problemele cotidiene.

HOROSCOP Leu
Pe partea financiară ziua îți poate aduce surprize, fie vei fi avansat, fie ți se va mări salariul, fie vei descoperi un talent și de pe urma acestuia să începi să faci bani. Partea sentimentală va cunoaște și ea o îmbunătățire, în sensul că dragostea și tandrețea vor ieși la iveală într-un mod atât de plăcut, încât partenerul iubit se va arăta surprins.

HOROSCOP Fecioară
Pe cât posibil evită astăzi speculațiile de orice fel, s-ar putea ca dorința ta egoistă de a obține rapid un câștig considerabil să afecteze bugetul familiei, iar de aici până la o ceartă cu partenerul iubit nu mai rămâne decât un pas. În ceea ce privește cariera apar șanse de promovare, recunoaștere.

HOROSCOP Balanță
La locul de muncă lucrurile nu merg tocmai bine, încearcă să fii cât mai distant, pentru a nu împărtăși cu nimeni ceea ce trăiești în intimitate. Vei constata că ai luat o decizie înțeleaptă. Dacă cineva din familie îți cere ajutorul financiar în această zi, ar trebui să te mai gândești, cel mai probabil vei afla ulterior că aceasta a folosit banii de la tine în alt scop decât cel menționat.

HOROSCOP Scorpion
Te încadrezi printre favoriții zilei chiar dacă mai întâmpini și tu unele mici neplăceri la locul de muncă. Ar fi bine să cauti să îți faci viața plăcută, prin gesturi mici. Pe seară va fi un moment potrivit pentru ca să înveți ceva nou sau să organizezi o mică ieșire în oraș cu partenerul drag.

HOROSCOP Gemeni
Familia îți pune la dispoziție o sumă de bani la care nu te așteptai. Această veste îți dă o stare pozitivă de dispoziție și trezește dorința de a face și tu o faptă bună. Vei descoperi noi modalități de a elimina stresul, te vei apleca mai mult spre credință, mister, pentru a obține libertatea sufletească.

HOROSCOP Capricorn
Sfaturile nerealiste ale unei persoane din anturaj te determină să pierzi o sumă semnificativă de bani. Încearcă să te ocupi singur de problemele tale financiare, pentru a evita neplăcerile de acest gen. Pe partea profesională este posibil să ți se aducă la cunoștință idei noi de pe urma cărora să câștigi imagine, reputație.

HOROSCOP Vărsător
Ai șanse sporite de a reuși pe plan financiar, dar mare atenție la ceea ce vei transmite persoanelor noi care vor veni în echipă, deoarece poți fi considerat fără scrupule, ceea ce nu este adevărat. Pe seară s-ar putea ca la o întrunire să te lauzi. Acest lucru poate să-i enerveze pe cei din anturaj și să-i facă să te evite pe viitor.

HOROSCOP Pești
Ar fi bine să încerci să-ți organizezi mai bine agenda de lucru. Munca pe plan profesional, chiar dacă îți aduce satisfacții, nu ar trebui să-ți consume și timpul necesar pentru activitățile casnice. Se pare că astrele te fac să-ți exprimi clar sentimentele, se vor regla anumite energii în cuplu.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!