HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 25 ianuarie 2019

25.IANUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 25 ianuarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 25 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 25 ianuarie 2019: A se evita azi vizitarea persoanelor cu energie

negativă. Sănătatea atrage atenția asupra acestor aspecte care pot strica echilibrul fizic și psihic... Află ce rezervă astrele!. Horoscopul zilei, 25 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Simți că ai nevoie de cineva care să te motiveze, să te împingă de la spate, să te ajute să te pui în mișcare în această zi în care ești puțin dezorientat.

Însă se pare că acea persoană întârzie să apară și de aceea te simți neputincios. Energia zilei este propice evoluției, încearcă să te mobilizezi pentru a nu pierde acest tren.

Loading...

HOROSCOP Taur
Astrele aduc în actualitate unele chestiuni nerezolvate de ordin profesional, dacă ai făcut o promisiune, se pare că vei fi pus în situația de a o onora. Relațional, impulsul amoros amplificat vine să pună azi gaz pe foc, poți crea impresia că ești interesat de cineva, doar pentru a arăta că poți, dar în realitate acea persoană este doar o victimă.

HOROSCOP Gemeni
Ziua aduce în discuție obținerea unei sume de bani, acest demers va fi în colaborare cu un prieten care a fost plecat o perioadă din viața ta. Este o zi bună și pentru a-ți descoperi noi talente. Ai curaj și manifestă ceea ce simți că poți face, chiar dacă până acum ai ezitat din anumite motive.

HOROSCOP Rac
Încăpățânarea și grija excesivă pentru proiectele nefinalizate se pare că îți domină gândurile. Fă efortul să rămâi focusat pe ceea ce ai de făcut și nu te mai lăsa influențat de lucruri minore. Nu veni la lucru cu problemele de acasă. Chiar dacă cei din familie trec printr-o perioadă dificilă, în final împreună veți reuși să treceți peste cele apărute.

HOROSCOP Leu
Pe casa relațiilor de prietenie se întrevede posibilitatea de a relua unele colaborări cu persoane din trecut. Însă ai tendința de a-ți impune punctul de vedere într-un mod sarcastic, cu impulsivitate, ceea ce îi poate provoca pe cei din jur. Bine ar fi să fii tu înțeleptul care cedează.

HOROSCOP Fecioară
Atenție cu excesele, posibil să participi la un eveniment care deși este fericit, îți solicită tot bagajul energetic și se pare că nu faci față. Nu poți uita de problemele tale materiale și nu reușești să ții pasul cu timpul prezent. Încearcă să te încarci cu energie pozitivă a celor din anturaj.

loading...
5786
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.