HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 22 martie 2019

22.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 22 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 22 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 22 martie 2019: Cineva din anturaj nu reușește să își țină

gura și divulgă informații secrete. Acestea nu trebuie folosite pentru a nu atrage suferințe.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 22 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Ziua aduce momente tensionate din mai multe punct de vedere. În primul rând este bine să fii atent la persoanele noi care apar în cercul de cunoștințe.

Acestea s-ar putea să vrea să profite de bunătatea ta. Pe seară evită sporturile extreme, deoarece se întrevede riscul să fii protagonistul unui accident.

Loading...

HOROSCOP Taur
Astăzi este posibil că vei participa la un eveniment social, iar acolo vei aavea șansa de a întâlni pe cineva nou. Se pare că norocul îți va surâde atât pe plan afectiv, dar mai cu seamă îți vei găsi starea de împlinire de la aflarea unei vești bune pe plan profesional.

HOROSCOP Gemeni
Poate că a venit timpul să trăiești mai mult pentru tine, să nu te mai expui, să nu mai dai detalii despre viața ta privată, îți dai seama că de aceea ai parte frecvent de dușmani și discriminări. Rezultatele vor fi de bun augur, numai că nu vor ține mult.

HOROSCOP Rac
Nu căuta explicații plauzibile pentru situația în care te afli pe partea financiară. Nu exagera, acceptă situația prezentă, mulțumește-te cu ce ai. Pe cât posibil ar fi de evitat speculaţiile, dacă ai ceva de achiziţionat demersul trebuie amânat, altfel riști să rămâi cu portofelul gol.

HOROSCOP Leu
Este posibil să ai astăzi momente de revelație în ceea ce privește o strategie de a face ceva bani în plus. Însă dorința egoistă de a fi independent pe partea financiară te poate face să forțezi limitele. Posibil ca discursul tău să devină destul de agresiv și să provoace confuzie printre cei dragi.

HOROSCOP Fecioară
Ziua analizată presupune apariția unor situații benefice din punct de vedere financiar, astrele activează energii pozitive pe casa muncii. Comunicarea cu persoanele singure este de bun augur, dacă te interesează o relație de cuplu de lungă durată, nu ezita să faci primul pas. Reușita te va încânta și îți va crește stima de sine.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019! Nativii Rac în
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.