#reclama0#

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 22 martie 2019

#reclama10#
22.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 22 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 22 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 22 martie 2019: Cineva din anturaj nu reușește să își țină
#reclama1#

gura și divulgă informații secrete. Acestea nu trebuie folosite pentru a nu atrage suferințe.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 22 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Ziua aduce momente tensionate din mai multe punct de vedere. În primul rând este bine să fii atent la persoanele noi care apar în cercul de cunoștințe.

Acestea s-ar putea să vrea să profite de bunătatea ta. Pe seară evită sporturile extreme, deoarece se întrevede riscul să fii protagonistul unui accident.

#reclama7#

HOROSCOP Taur
Astăzi este posibil că vei participa la un eveniment social, iar acolo vei aavea șansa de a întâlni pe cineva nou. Se pare că norocul îți va surâde atât pe plan afectiv, dar mai cu seamă îți vei găsi starea de împlinire de la aflarea unei vești bune pe plan profesional.

HOROSCOP Gemeni
Poate că a venit timpul să trăiești mai mult pentru tine, să nu te mai expui, să nu mai dai detalii despre viața ta privată, îți dai seama că de aceea ai parte frecvent de dușmani și discriminări. Rezultatele vor fi de bun augur, numai că nu vor ține mult.

#reclama3#

HOROSCOP Rac
Nu căuta explicații plauzibile pentru situația în care te afli pe partea financiară. Nu exagera, acceptă situația prezentă, mulțumește-te cu ce ai. Pe cât posibil ar fi de evitat speculaţiile, dacă ai ceva de achiziţionat demersul trebuie amânat, altfel riști să rămâi cu portofelul gol.

HOROSCOP Leu
Este posibil să ai astăzi momente de revelație în ceea ce privește o strategie de a face ceva bani în plus. Însă dorința egoistă de a fi independent pe partea financiară te poate face să forțezi limitele. Posibil ca discursul tău să devină destul de agresiv și să provoace confuzie printre cei dragi.

#reclama11#

HOROSCOP Fecioară
Ziua analizată presupune apariția unor situații benefice din punct de vedere financiar, astrele activează energii pozitive pe casa muncii. Comunicarea cu persoanele singure este de bun augur, dacă te interesează o relație de cuplu de lungă durată, nu ezita să faci primul pas. Reușita te va încânta și îți va crește stima de sine.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.