HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 22 februarie 2019

22.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 22 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 22 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 22 februarie 2019: Lucrurile se clarifică atunci când se

intuiește ce gândesc cei din anturaj. Apar șanse de bună înțelegere... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 22 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: O propunere venită de la o persoană nouă în anturaj este destul de tentantă pe partea financiară. Prin urmare se pare că nu te vei putea abține și-i vei solicita o întrevedere pentru a stabili o colaborare.

Mare atenție, aceasta s-ar putea să implice deplasări periodice. Păstrează-ți calmul și evită să atingi subiecte delicate ce pot stârni discuții aprinse.

HOROSCOP Taur
Este posibilă o colaborare pe domeniu creativ deoarece astăzi ai idei inovatoare. Vei avea grijă să ceri pentru efortul depus o suplimentare a veniturilor, șefii sau clienții nu se arată dispuși să dea curs acestui demers, dar cu multă răbdare, vei face ca imposibilul să devină posibil. Totuși, starea de nervozitate poate să ducă la conflicte și discuții aprinse.

HOROSCOP Gemeni
Situațiile de criză te stimulează în această zi în care astrele sunt de partea ta, să-ți lărgești orizontul gândirii. Ai șanse mari să dai dovadă de siguranță și să nu riști să îi lași pe alții să te manipuleze. Posibil să începi un nou proiect profesional, de pe urma căruia sunt șanse sa câștigi o importantă sumă de bani. Ar fi bine să te consulți cu o persoană de încredere, cu un superior, pentru a nu lua decizii pripite.

HOROSCOP Rac
Profesional, totul pare prea frumos pentru a fi adevărat. Însă în relația de dragoste s-ar putea să fii martorul unor dezvăluiri din partea partenerului drag. În ansamblu totul face parte din evoluția voastră împreună, doar că nu poți trece așa ușor cu vederea peste unele nereguli.

HOROSCOP Leu
Un coleg te invită să aveți o discuție despre un proiect la care lucrezi pentru a-ți sugera anumite idei, dar refuzul tău categoric îl va înfuria și îl va face să se îndepărteze de tine pe viitor. Nu trebuie să fii așa de extremist, pentru că dacă vei proceda astfel nu vei reuși nici într-o direcție în viață.

HOROSCOP Fecioară
Revin în actualitate unele probleme ce au fost trecute cu vederea în ultima vreme. Însă încercarea de a rezolva de unul singur toate situațiile te poate costa timp și bani. Pe seară, s-ar putea să simți nevoia să iei măsuri ce vizează evoluția ta, cel mai probabil vei fi atras de ideea de a te reloca într-un alt oraș, stat, casă. Însă decizia finală ar fi bine să o iei în altă zi.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.