HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 21 septembrie 2018

21.SEPTEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 21 septembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 21 septembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 21 septembrie 2018: Împliniri pe plan.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 21 septembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Ziua de azi scoate în evidență probleme legate de lăcomie, înșelătorie, trufie, șantaj, mită, indiferență. Excesul de mâncare îți poate afecta sănătatea, dar o dietă echilibrată te poate ajuta să îți revii. Se recomandă atenție la alimentele ingerate și adoptarea unui stil de viață sănătos.

HOROSCOP Taur
Se pare că astrele îți dau apă la moară, vei avea parte de multă imaginație, creativitate, intuiția va funcționa la cote maxime. Afectiv, vei face cunoștință cu o latură pe care poate că nu ai mai explorat-o până acum pe parcursul relației, dar te va lua prin surprindere o dorință intensă de a flirta cu o altă persoană. Totuși fii realist.

HOROSCOP Gemeni
Astrele aduc dorința de a participa la un eveniment, pentru a te înconjura de oameni noi, cu care să poți stabili legături sociale pe termen lung. În schimb sănătatea poate avea de suferit dacă nu vei comunica celor ce te provoacă tot ceea ce gândești. Dacă vei opta spre a ține totul în tine, te vei pomeni cu o problemă digestivă.

HOROSCOP Rac
La locul de muncă sau în afaceri acționezi cu mai mult discernământ. Prin urmare ești plăcut surprins că experiența ta își spune cuvântul. Cei din echipă par să fie mulțumiți de colaborarea cu tine. Pe partea sentimentală, tot ceea ce stabilești astăzi se pare că este susținut de către partenerul de viață.

HOROSCOP Leu
Vei constata azi cât de mult ai evoluat pe partea profesională. Astrele aduc noi provocări în relațiile cu cei de la muncă. Un coleg nu își poate stăpâni invidia, însă nu te lăsa influențat de energia sa negativă. În plus, provocarea zilei pentru tine este să îi faci pe cei dragi să te înțeleagă, încearcă să comunici clar și concis.

HOROSCOP Fecioară
Simți cum curge viața prin fiecare por, îți place să o trăiești la maximum. Îți poți îmbogăți personalitatea, prin exploatarea unui nou talent. Șanse crescute de a vedea adevărata intenție a celor din jur, intuiești clar dacă ei fac lucrurile cu scopul de a obține beneficii personale sau dacă sunt sincere.

HOROSCOP Balanță
Poate că astăzi vei analiza situațiile prin care treci și vei opta spre a pleca într-o minivacanță alături de cineva drag. Însă se recomandă atenție la portofel, deoarece se întrevăd cheltuieli neprevăzute sau inutile care îți pot strica tot cheful de relaxare.

HOROSCOP Scorpion
Stresul de la muncă se resimte, este posibil să dorești să te retragi în natură, să pleci în vizită la o rudă, să mergi la biserică pentru a-ți pune ordine în gânduri. La capitolul dragoste ți se pot deschide anumite uși spre o relație secretă extraconjugală neașteptată, dar nu te grăbi să ajungi în așternut, deoarece riști să fii prins de către partenerul de viață.

HOROSCOP Săgetător
Este o zi favorabilă socializării și discuțiilor legate de domeniul profesional. Astrele te vor ajuta să îți expuni cu înțelepciune punctul de vedere, să te faci apreciat de către ceilalți. Negocierile vor avea succesul dorit și schimbări favorabile sunt pe cale să apară în viața ta.

HOROSCOP Capricorn
Se recomandă prudență în vorbe și comportament. Lipsa progresului la muncă poate aduce multe frustrări, dar ele nu trebuie duse acasă, în așternut, pentru a nu stinge flacăra pasiunii. Partenerul îți poate reproșa faptul că nu te implici suficient de mult în relație. Încearcă să-i explici că ai nevoie de timp pentru a te relaxa.

HOROSCOP Vărsător
Practica este mai importantă decât teoria, dar fără teorie practica nu poate fi la fel de eficientă. Un curs de reorientare profesională îți va fi de folos pentru a-ți îmbunătăți viața. Acordă mai multă atenție la felul în care te comporți. Aroganța academică s-ar putea să te coste, riști să rămâi fără prieteni, să fii dat afară dintr-un anturaj.

HOROSCOP Pești
O zi nefavorabilă relațiilor pe plan profesional se întrevede. Dispute pe teme legale cu colegii pot apărea, intentarea unui proces este posibilă. Încearcă să nu te lași dărâmat de aflarea veștii, cazul are o rezolvare, doar că necesită timp și bani. Tensiunile de la locul de muncă îți pot afecta starea de bună dispoziție, dar nu mai pune totul la suflet.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.