Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 14 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 14 martie 2020

Horoscopul zilei 14 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Mai multă modestie nu ar strica. Stări accentuate de orgoliu vin să pună stăpânire pe comportament. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Este recomandat să încerci să rezolvi pe rând orice provocare va veni azi. Sănătatea poate fi încercată de un consum mare de energizante, caută să îți regăsești echilibrul în natură, nu pe cale artificială. În acest fel îți vei proteja sănătatea pe termen lung.

Horoscop Taur
Vestea bună pentru tine este că vei întâlni persoane noi, dornice de a începe împreună cu tine un proiect de natură financiară. În încercarea de a-ți exprima afectivitatea s-ar putea să te pierzi cu firea, însă partenerul de viață te va îndrăgi și mai mult pentru curajul de a-i arăta că ești și tu vulnerabil.

Horoscop Gemeni
Unele traume psihice se vor putea vindeca, acum vei găsi persoanele ideale pentru a te ajuta să te cunoști mai bine. Realizezi că în trecutul tău se află un mister ce trebuie elucidat, pentru a aduce mai multă lumină trebuie să lucrezi cu subconștientul. Nu este exclus să te simți tensionat, dar totul va trece.

340
0
SHARE

Horoscop Rac
Simți că a venit momentul să insiști pe activitățile de rutină, fără să devii indispus din cauza lor. Noua ta abordare va aduce un plus de calitate vieții și mai multe satisfacții pe viitor. Sentimental, astrele activează posibilitatea să te îndrăgostești, șanse de a aduce pe lume un copil.

Horoscop Leu
Universul va scoate la suprafață un context favorabil pentru a face bani, trebuie doar să te folosești de oportunitățile pe care le vei întâlni, astfel vei reuși să valorifici tot ceea ce îți este rezervat. Sentimental, ești preocupat de rezolvarea unor probleme mai vechi. Însă nu-ți fă griji, totul se poate rezolva printr-o discuție sinceră cu partenerul de viață.

Horoscop Fecioară
Din pricina mândriei excesive te poți alege cu răzbunări sau cu dușmani pe care, dacă stai bine să te gândești, nu ți-i dorești. Mai bine lasă de la tine și fii mai prietenos cu cei din anturaj, pentru a te feri de probleme ulterioare.

Horoscop Balanță
Partea financiară poate pune probleme, dacă vei opta spre a începe o renovare, pentru a repara ceva în casă cu surplusul tău financiar, se pare că banii vor fi risipiți degeaba. Prin urmare, mai bine amâni acest demers pe altă zi.

Horoscop Scorpion
Problemele financiare vor fi mai ușor de depășit atâta timp cât partenerul de viață va avea aceleași idei ca tine. Situația pe plan sentimental s-ar putea îmbunătăți pe parcursul acestei zile, dacă ai lăsa deschisă poarta inimii. Se întrevede o seară romantică, cu declarații de dragoste din partea persoanei iubite.

Horoscop Gemeni
Unele traume psihice se vor putea vindeca, acum vei găsi persoanele ideale pentru a te ajuta să te cunoști mai bine. Realizezi că în trecutul tău se află un mister ce trebuie elucidat, pentru a aduce mai multă lumină trebuie să lucrezi cu subconștientul. Nu este exclus să te simți tensionat, dar totul va trece.

Horoscop Capricorn
Astrele îți pun bețe în roate, s-ar putea ca cei din jur vor adopta o atitudine mai rece, pentru că succesul tău financiar îți aduce și un orgoliu exagerat. Fii mai îngăduitor cu cei care nu pot fi la același nivel cu tine, caută să asculți mai mult de ceea ce ți se spune, pentru a preveni pe viitor cheltuieli neprevăzute, discuții tensionate.

Horoscop Vărsător
Vorbele pe la spate ale unui coleg s-ar putea să ajungă la urechile tale, totul se datorează invidiei că ești mai bine pregătit profesional decât el. Riscul de te implica într-un scandal este mare. Deși ai dreptate, încearcă să-ți controlezi nervozitatea, agresivitatea și să abordezi situația cu mai multă înțelepciune și calm.

Horoscop Pești
Oameni băgăcioși și invidioși au tendința să îți caute compania. Aceștia încearcă să te manipuleze, dar fiecare trebuie să se descurce pe cont propriu. Nu îți asuma obligații în plus, iar vezi că te scufunzi în relația cu aceștia, nu îți fie teamă să acționezi, doar riscând vei reuși să-ți regăsești pacea interioară.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!