HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 07 septembrie 2019

07.SEPTEMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 07 septembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 07 septembrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Împliniri sentimentale. Noi persoane își fac apariția în anturaj, iar atracția se trezește la viață. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Există șanse mari de a ți se propune un nou proiect sau o colaborare financiară, chiar de la o persoană cu statut înalt. Intuiția funcționează azi la cote maxime și sunt șanse sporite de a lua decizii ce vor face schimbări în bine. Spre seară, un coleg de muncă cu care nu ai mai ținut legătura este posibil să te caute și să-ți propună ceva.

HOROSCOP Taur
Aroganța este o trăsătură de comportament ce îți poate strica relațiile profesionale, cu atât mai mult că astăzi nu stai prea bine la capitolul concentrare. Nu merită să-ți faci colegii să sufere mai ales că s-ar putea ca în scurt timp să devii la rândul tău ținta unor comentarii sarcastice. Astrologul zodiacool.ro îți recomandă prudență în ceea ce afirmi și faci, atenție la ce ți se pare că ar fi o oportunitate investițonală.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Te simți util, întrucât cineva din anturaj sau din familie îți cere ajutorul, dar nu promite mai mult decât se poate realiza. Nu vei spune nu, iar acest lucru va aduce cu sine o serie de beneficii, posibil că vei primi o sumă de bani în plus. În a doua parte a zilei poți primi o veste neașteptată și ar fi bine să-ți oferi sprijinul.

HOROSCOP Rac
Faptul că astăzi ești plin de viață te face să-ți dorești să remediezi tot ceea ce ai amânat în ultima perioadă în care se pare că ți-ai încărcat bateriile, iar acum îți focalizezi atenția pe muncă. Toate cunoștințele noi dobândite acum îți vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vei iniția.

HOROSCOP Leu
Pe plan profesional lucrurile merg așa cum ți-ai fi dorit, relațiile parteneriale vor cunoaște o revigorare în această zi. Sub influența astrelor, există posibilitatea să te întâlnești azi cu cineva și să ai senzația de fluturi în stomac, iar pe plan afectiv, odată cu trecerea timpului, atracția să devină din ce în ce mai mare.

HOROSCOP Fecioară
Din cauza unor probleme financiare inopinate este posibil să devii neliniștit, să acționezi la primul impuls, însă ai mai multă răbdare, în final vei găsi soluția potrivită dacă îți vei păstra calmul. Nu te enerva dacă partenerul nu-și îndeplinește activitățile casnice așa cum ți-ai dori și evită discuțiile cu acesta întrucât ai putea deveni agresiv.

HOROSCOP Balanță
Ai ajuns la concluzia că starea de letargie în care te afli se datorează incapacității de a te face auzit, de aceea concepi un plan pentru a rezolva această problemă. Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție, bucurie, liniște alături de acele persoane, se pot rupe, în locul lor vor veni alte ființe ce te vor propulsa profesional, spiritual, social.

HOROSCOP Scorpion
Fă o listă și setează priorități, pentru a fi cât mai eficient. Orice tip de asociere, colaborare, întâlnire în această zi este menită să scoată în evidență calități de lider, de oratorie. Avantajele vor veni pe viitor, prin urmare ieșirile din casă, la evenimente sociale vor fi răsplătite.

HOROSCOP Săgetător
Se întrevede implicarea într-o relație sentimentală, chiar dacă ești deja într-o altă relație. Totul se va desfășura în sânul grupului în care activezi, peste noapte te vei simți îndrăgostit de cineva din cercul de prieteni, care la rândul său este implicat în aceeași situație ca a ta.

HOROSCOP Capricorn
Nu este exclus ca o situație neașteptată să genereze în decursul zilei de astăzi diferite obstacole. Întârzieri în realizarea scopului propus pot apărea. Dificultățile materiale din partea familiei îți vor da o stare negativă de dispoziție. Încearcă să-ți ții sub control nervozitatea.

HOROSCOP Vărsător
Transmiți telepatic nemulțumire față de cei de la locul de muncă, ceea ce va duce în final la tensiune și chiar la mărturisiri, care, într-un final, vor fi benefice dacă se vor căuta și soluțiile pentru remedierea lor. Norocul îți poate surâde dacă ești singur, nu este exclus să te îndrăgostești fie la o petrecere, fie într-o călătorie.

HOROSCOP Pești
Astrele îți aduc în această zi un surplus de energie mentală care îți va spori inteligența și te va ajuta să te impui în fața celorlalți. În altă ordine de idei, sunt șanse mari să te apropii mai mult de sufletul tău, să îl hrănești cu încredere și recunoștință față de tine însuți.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
983
0
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.