HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 22 mai 2019

22.MAI.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 22 mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 22 mai 2019: Partea profesională este destul de accentuată azi, se pot întoarce anumite sume de bani care au fost împrumutate anumitor persoane din anturaj, poate chiar și cu dobândă.

HOROSCOP Berbec
Ai șanse mari să ți se împlinească în această zi un vis la care ai muncit în ultima vreme, și poate că ar fi bine să sărbătorești reușita împreună cu prietenii. Relația afectivă va cunoaște noi orizonturi, vei simți nevoia de a face un cadou, de a-ți destăinui sentimentele, de a face planuri de viitor alături de cel drag.

HOROSCOP Taur
Ai o zi în care preferi să porți discuții pe teme de interes, din care să mai înveți câte ceva nou. Prezența la un eveniment social te va ajuta să găsești interlocutorul potrivit. Pe partea sentimentală totul pare că intră pe un făgaș normal, se întrevede o seară liniștită alături de partenerul iubit.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Încerci să-ți impresionezi partenerul prin gesturi pline de atenție, lucru care va aduce cu sine o serie de evenimente plăcute, acesta se va simți împlinit și va dori să mergeți mai departe. Pe de altă parte apare tendința de a lupta cu propriile temeri, pentru a înfrunta necunoscutul din interior, pentru a evolua.

HOROSCOP Rac
Dacă ești în ipostaza de șef, acum se pare că vei pune piciorul în prag și vei dori să ieși în evidență cu noi produse. Angajații nu vor fi prea încântați, dar se vor conforma. În schimb sentimental, poți fi atras în unele dispute cu partenerul de viață din cauza unei proaste gestionări a relației.

HOROSCOP Leu
Se pare că te simți în formă, vei face o impresie bună, vei avea succes pe partea profesională. Afectiv, există șanse mari să primești provocarea de a lăsa lucrurile în voia dragostei, chiar dacă de obicei încerci să-ți ții emoțiile sub control. Universul te pune acum la încercare și va trebui să renunți la încăpățânare și să devii tandru, iubitor.

HOROSCOP Fecioară
Dacă vei reuși să-ți păstrezi calmul și te vei controla, vei constata că unele probleme se vor rezolva de la sine. Însă impulsivitatea îți va reduce considerabil șansele de reușită. Finele zilei nu modifică starea de tensiune interioară, însă se întrevede posibilitatea să ceri sfatul unei persoane mature în ceea ce privește situațiile cu care te confrunți.

HOROSCOP Balanță
Iei în calcul o propunere din partea unui amic, pe plan financiar. Aceasta poate fi o rampă de lansare dacă te avantajează condițiile, dacă nu, mai bine renunță, pentru a nu regreta pe viitor. Pe seară vei observa că nu îți poți controla impulsivitatea. Motivul se datorează unor tensiuni pe plan afectiv. Totuși fii mai blând, oferă mai multă înțelegere partenerei.

HOROSCOP Scorpion
Ce poate fi mai frumos astăzi decât vestea despre un câștig? După o perioadă agitată, acum a venit vremea recompensei, prin urmare vei avea de unde să cheltui bani și pentru un moft, ceva ce ți-ai dorit de ceva vreme. Totuși, pe seară sentimentele neexprimate față de partenerul de viață pot cauza o criză de furie.

HOROSCOP Săgetător
Cei din anturaj se arată dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze cu bună știință. Însă îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă, prin urmare tot ce ai ținut în tine în ultima perioadă acum iese la suprafață, simți că ai nevoie de eliberare, de independență, de detașare, ceea ce vei și obține.

HOROSCOP Capricorn
Partenerul îți reproșează că l-ați mințit și că această constatare l-a dezamăgit complet. Bine ar fi dacă i-ai explica faptul că intențiile tale au fost bune și că ai dorit doar să aplanezi conflictul dintre voi, iar minciuna a fost doar un mecanism de apărare.

HOROSCOP Vărsător
Ai o stare generală de bine si de aceea dai randament pe plan profesional. Universul este alături de tine, însă nu va admite să exagerezi în tot ceea ce înseamnă negociere, prin urmare nu călca peste cadavre pentru bani. Șanse mari ca astăzi să aduci bucurie și fericire celor de acasă, însă apare și tendința să spui prea multe despre propria persoană, să te lauzi.

HOROSCOP Pești
Modul de comunicare nu este azi tocmai adecvat, cuvintele tale sunt dure. Crezi că totul ți se cuvine, dar uiți că în demersul tău de a reuși pe plan profesional ai fost susținut de cei dragi. Prin urmare, pe seară ai putea să te îngrijește de cuplu, de partenerul de viață, pentru a regla unele energii pe partea sentimentală

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
2457
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 2, 5 sau 8 și ești fidel,
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.