HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 09 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 09 octombrie 2019
HOROSCOPUL zilei 09 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Exagerări manifestate în toate activitățile. Trebuie stăpânite grijile obsesive și gândurile negative. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Te gândești să începi o activitate pe cont propriu, serviciul actual nu te ajută să obții ceea ce vrei, însă nu te grăbi să alegi o nouă meserie, s-ar putea să iei o decizie greșită. Influxul astral de azi este resimțit mai mult pe plan spiritual, ai șansa de a consolida relația cu Universul.

HOROSCOP Taur
Reușita acestei zile va fi că te vei gândi la a extinde ceea ce faci. Astrele te vor încuraja să începi ceva pe cont propriu. Pe seară te poți focaliza pe rezolvarea unor probleme sentimentale. Ai șanse mari de a lua deciziile portivite, atât pentru tine, cât și pentru partenerul de viață, totuși nu exagera.

HOROSCOP Gemeni
Șanse mari de a te provoca un coleg la locul de muncă, însă nu ai sorți de reușită, de aceea nu da curs instinctului de a te răzbuna. Armonia din familie pare să aibă de suferit. Poate apărea o veste proastă legată de partea financiară. Din păcate nu ai niciun plan pentru a achita o datorie veche și s-ar putea să intri în panică.

HOROSCOP Rac
Ești într-o formă excelentă, simți că ai șanse să termini la timp un proiect mai vechi. Valorifică orice oportunitate, dar fii atent să nu exagerezi cu munca, pentru a nu-ți afecta sănătatea. zodiacool.ro îți recomandă să te sfătuiești și cu partenerul, deoarece sunt șanse să apară discuții pe mai târziu.

HOROSCOP Leu
Îți place să-i ajuți pe oameni cu problemele lor chiar dacă în acest proces le vei neglija pe ale tale. Ești conștient de faptul că mai târziu binele făcut se va întoarce și vei avea de câștigat. Pe de altă parte, se pare că unele capacități extrasenzoriale se trezesc, iar acestea îți vor fi de folos pe viitor pentru a evolua.

HOROSCOP Fecioară
Lăcomia de care dai dovadă te împiedică să ajuți un prieten, care te solicită să-l ajuți cu o sumă mică de bani. Acest gest egoist se va întoarce împotriva ta pe mai târziu, de aceea gândește-te mai bine înainte de a lua o hotărâre.

HOROSCOP Balanță
Te afli într-o dispoziție bună și poate apărea o preocupare spontană de a face o acțiune de binefacere. Poți să o împlinești cu un gest simplu de a ajuta pe cineva să care un bagaj, să spele o mașină, să aibă grijă de un copil. Pe seară ar fi bine să acorzi mai multă atenție activităților recreative împreună cu cei dragi.

HOROSCOP Scorpion
Partenerul drag poate fi împotriva unor demersuri ce țin de sfera financiară, unele speculații i se par prea riscante, dar cel mai bine ar fi să te bazezi pe intuiție, nu pe ce spune acesta. Se întrevăd asocieri cu persoane noi, stabilirea unor noi relații de prietenie, dacă participi la un eveniment social pe seară.

HOROSCOP Săgetător
O persoană nouă își face apariția în viața ta, ai tendința să o impresionezi prin minciuni, deși știi sigur că nu este bine. Fii sincer cu ea și pe viitor vei fi apreciat la adevărata ta valoare. Dacă dorești să oficiezi o relație te poți lovi de refuzul unui membru al familiei pentru binecuvântarea uniunii.

HOROSCOP Capricorn
Astrele susțin astăzi discuțiile importante, posibilitatea de a rezolva unele demersuri legale în ceea ce privește o moștenire, clarificarea unui statut în cazul unei afaceri. Pe seară s-ar putea să participi la o petrecere unde vei ieși ușor în evidență, datorită atitudinii și a vestimentației pe care o ai. Atragi toate privirile, atât în rândul părții feminine, cât și în rândul părții masculine.

HOROSCOP Vărsător
Nu este cazul să-ți strici ziua din cauza impulsului de a-ți satisface anumite dorințe amoroase neîmplinite, deoarece poți pierde ceea ce partenerul vrea să îți ofere pe plan amoros. Lasă-l să se manifeste liber, fără a face comentarii răutăcioase, astfel vei descoperi noi senzații plăcute.

HOROSCOP Pești
Un plus de energie, devotament, dorință de reușită, creativitate se manifestă astăzi. Constați că ai mai multă putere de muncă, prin urmare te decizi să faci schimbări majore pe plan profesional. Este posibil să apară tendința de a te retrage din anumite cercuri, vrei să fii lăsat în pace, să nu dai prea multe explicații, ceea ce nu este un lucru rău.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.