HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 05 decembrie 2018

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 05 decembrie 2018
HOROSCOPUL zilei, 05 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 05 decembrie 2018: Sfatul cuiva din anturaj poate fi mai mult

decât util. Se va dovedi că experiența reprezintă un avantaj în rezolvarea problemelor... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 05 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Te simți mândru de reușitele partenerei de viață, lucru care te motivează să urci pe scara socială, să-ți dorești mai mult în carieră. Șanse mărite de a face schimbări majore în viață și de a trăi fericit. Efectele influxului astral de astăzi se vor resimți și pe partea de studiu, deplăsări în alte zone.

HOROSCOP Taur
Astrele aduc la suprafață pentru tine idei geniale legate de începerea unui proiect ce ar putea viza o colaborare cu cineva din altă zonă sau poate chiar provocarea de a te stabili la propriu în altă țară. Cel mai sigur deciziile se vor lua în perioada imediat următoare, astăzi preferi să te documentezi cât mai bine despre această posibilă mișcare.

HOROSCOP Gemeni
Deși banii vor intra în portofelul tău, se pare că tot nu vor fi de ajuns, iar mai presus de orice, se observă un stres cronic ce poate ajunge la cote maxime în perioada imediat următoare. Încearcă să te ocupi mai mult de domeniul relațional, acum se pare că a venit momentul să te bucuri de prezența celui drag.

HOROSCOP Rac
Ar fi bine să iei în seamă unele semnale pe care ți le trimite Universul, părerea ta pare să fie luată în calcul, vei observa că totul se clarifică, pe toate planurile. Pe seară este un moment prielnic pentru a-ți arăta frumusețea sufletească prin gesturi și cuvinte frumoase.

HOROSCOP Leu
Acum Universul te va forța să implementezi acele idei reloluționare gândite în ultima perioadă. Cel mai probabil vei renegocia un contract, vei semna anumite acte. Însă atenție la limbajul licențios, mai ales în preajma colegilor de muncă. S-ar putea ca vorbele tale să pară ieșite din context, să fie înțelese ca aluzii la partea amoroasă, ceea ce va crea confuzie în jur.

HOROSCOP Fecioară
Poți suferi pierderi bănești semnificative pentru că te simți atras de o afacere riscantă care promite „marea cu sarea”. Dacă vei mai avea răbdare, pe mai târziu totul se va dovedi a fi doar o himeră. Nici la capitolul dragoste lucrurile nu sunt prea roz, vei constata că ești într-un impas, însă totul se va rezolva dacă vei apela la un dialog sincer cu partenerul de viață.

HOROSCOP Balanță
Astrele atenționează cu privire la unele riscuri. Stresul din ultima perioadă își spune cuvântul, problemele deja existente se pot amplifica. Dacă azi de achitat ceva, poate interveni o amânare, apare ceva inopinat pe ultima 100 de metri, cel mai probabil din cauza familiei, care va conduce la luarea acestei decizii.

HOROSCOP Scorpion
Dacă ai fost descurajat în ultima vreme, acum este timpul să faci o schimbare favorabilă în viața ta. Atenția la detalii va face diferența, reușita din această zi depinde în mare măsură de ingeniozitatea ta, dacă se poate, de ce să nu încerci să faci ceva constructiv?!

HOROSCOP Săgetător
Apare tendința să spui că relația ta este poate cea mai solidă, însă ziua de astăzi ar putea aduce surprize de proporții. Astrele vorbesc despre instinctul de afirmare, de posesivitate, de aroganță și totodată de egoism. O ceartă cu partenerul de viașță se întrevede.

HOROSCOP Capricorn
Relațiile cu asociații care profită de tine se vor rupe și vor veni altele solide. Pot apărea schimbări în modul de a percepe o relație. Din pricina stresului sănătatea va începe să pună probleme, în special pe partea de digestie. Nu lua medicamente după anumite sfaturi de pe internet sau de la cei din familie, mai bine mergi la doctor.

HOROSCOP Vărsător
Ai tendința de a te mândri peste măsură cu roadele muncii depuse în ceea ce privește cariera. De aceea pot să apară unele dispute cu partenerul de viață, cauzate de modul tău egoist de a te comporta. Împăcarea va veni dacă vei decide să te implici în egală măsură și în activități casnice.

HOROSCOP Pești
Mirajul unor câștiguri rapide îți poate capta astăzi atenția. Însă ar fi indicat să te bazezi pe intuiție, nu încerca să-i imiți pe cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să te conducă pe o pistă falsă. Dar dacă ai lucrat în ultimul timp la un proiect, acum poți primi vești că a fost aprobat, posibil să fii avansat.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.