HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 23 aprilie 2019

23.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 23 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 23 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 23 aprilie 2019: O călătorie în această zi nu este

recomandată. Ea trebuie amânată pe altă zi. Horoscopul zilei, 23 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Te simți pregătit să faci un compliment, un bilet de vacanță sau o declarație de dragoste partenerului. Chiar dacă trebuie să faci unele cheltuieli și câteva drumuri, faptul că îți merge bine vine să aducă bucurie sufletească. Totuși, dacă te hotărăști să pleci într-o călătorie, zodiacool.ro te sfătuiește să întocmești o lista de verificare a bagajelor și să fii atent la acte, ca să nu uiți ceva.

Loading...

HOROSCOP Taur
Ieșitul în public se pare că în această zi va oferi o provocare pe partea sentimentală, ai ceva de învățat dintr-o experiență cu cineva de gen opus, însă nu trebuie să te implici prea mult, pentru a nu suferi o deziluzie. Te poți trezi cu surprize pe plan financiar, modificări ale situației cu banii, zodiacool.ro îți recomandă să ceri părerea sau sfatul cuiva și să acționezi cu prudență.

HOROSCOP Gemeni
Pe parcursul zilei de astăzi poate să apară posibilitatea de a întocmi un dosar în vederea obținerii unei aprobări, demararea unei acțiuni pentru recunoașterea unei competențe, cererea drepturilor în instanță acolo unde crezi că în ultimile luni de zile s-a profitat de pe urma muncii tale

HOROSCOP Rac
Cineva din anturaj s-ar putea să joace la dublu, îți va lăsa impresia că vrea să te ajute, dar în relialitate are un interes ascuns și nu este exclus să te trădeze când nici nu te aștepți. Încearcă să nu te răzbuni pe el, Universul va avea grijă de tot. Mai bine ar fi să te detașezi de situațiile care provoacă stres.

HOROSCOP Leu
Posibile momente neplăcute se anunță azi datorită unor schimbări majore care îți dau planurile peste cap. Evită efortul fizic prelungit, deoarece apare riscul să fii protagonistul unei accidentări, mai ales în zona gleznelor, capului. Este necesar să te concentrezi mai mult la ceea ce faci.

HOROSCOP Fecioară
Posibil să fii nevoit să iei o decizie majoră ce vizează planul amoros și relațional. Nu este exclusă o scenă de gelozie din pricina infidelității, însă nu dramatiza, totul se va rezolva curând. zodiacool.ro îți recomandă să acorzi atenție sporită documentelor și să perseverezi în activitățile în care ești implicat, pentru a nu pierde ceva din vedere.

HOROSCOP Balanță
Succesul dobândit pe plan financiar îți crește încrederea în forțele proprii. Însă astrăzi bazează-te pe instinct și stai departe de ceea ce consideri a fi riscant. zodiacool.ro îți recomandă să te ocupi mai mult de treburile gospodărești, să te relaxezi, pentru ca zilele următoare să vezi totul dintr-o altă persepectivă.

HOROSCOP Scorpion
Conflictele interioare ajung la un nivel crescut, tensiunile emoționale scapă de sub control și se pot exterioriza printr-un limbaj sau un comportament neadecvat, afectând relația de acasă sau de la muncă. Revină la realitate, nu tot ce gândești este de folos, fii precaut.

HOROSCOP Săgetător
Profesional, ziua aduce provocări neașteptate, se pare că au rămas multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, însă nu te poți baza pe nimeni. Șanse mari ca cineva să încerce să profite de pe urma muncii tale, însă dacă îți vei asculta intuiția, totul va ieși la suprafață, iar persoana va fi pună în postura de a-și pierde reputația.

HOROSCOP Capricorn
Mulțumirea ta sufletească vine acum mai mult din partea sentimentală, decât din partea materială a vieții. Te arăți dispus să pui la comun bunurile tale cu cele ale familiei, poate pentru că ți s-a reproșat că ai fost egoist și vrei să-i faci să te privească cu alți ochi. Dacă dorești să achiziționezi un bun, ar fi bine să faci acest pas în zilele următoare.

HOROSCOP Vărsător
Începutul zilei îți poate aduce bani, negocieri, întâlniri de afaceri. Universul îți oferă posibilitatea de a-i citi pe ceilalți. Îți vei folosi al șaselea simț, intuiția, pentru a creiona unele strategii ce pot viza relația cu rudele, cariera, planificarea unui eveniment important, a unei excursii împreună cu cei dragi.

HOROSCOP Pești
Un secret legat de senzualitatea partenerului poate să ajungă la cunoștința ta, posibil ca acest adevăr să fie destul de greu de digerat, însă dragostea poate că va face minuni. Încearcă să nu lași emoțiile negative să te domine, pentru ca acestea să nu-ți afecteze eficiența pe plan profesional în următoarea perioadă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
2325
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Culori norocoase azi - Astăzi poți alege hainele care îți poartă noroc.
Horoscop Săgetător dragoste: nativii Săgetător au o dorință de a-și moderniza, tehnologiza,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.