HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 09 aprilie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 09 aprilie 2019

HOROSCOPUL zilei, 09 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 09 aprilie 2019: Se recomandă multă prudență în

această zi, deoarece este posibil să apară probleme de infidelitate. Horoscopul zilei, 09 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Dacă ai de susținut un examen, acum vei vedea că te poți concentra mai bine, ceea ce face ca reușita să fie mai sigură. Pe de altă parte, dorința de a lucra la aspectul fizic iese acum în evidență, însă dacă începi azi lucrul la sala de fitness, încearcă să nu stai mai mult de 2 ore, pentru a nu forța și a nu te obosi peste măsură.

HOROSCOP Taur
Nu este o zi favorabilă pentru a presta activități la limita legii. Pe de altă parte, dacă dorești să înveți o limbă străină acum poți să te înscrii la cursuri, unde poți să întâlnești persoane din acel stat sau profesori competenți, care să te învețe tot ceea ce ai nevoie.

2693
3.20
SHARE

HOROSCOP Gemeni
Rudele partenerului încearcă să te facă să renunți la relație, dar tu rămâi pe poziție și nu te lași manipulat, ești sigur pe sentimentele tale pentru partenerul de viață. Totuși, nu porni un război cu ei, chiar dacă nu îți sunt pe plac, deoarece ai să ai nevoie pe viitor de sprijinul acestora.

HOROSCOP Rac
Profesional lucrurile merg bine, se ivește un nou job, însă atenție la ceea ce vei semna, mai ales dacă acel loc de muncă implică deplasări pe distanțe mari. Este posibil ca pe parcurs să afli că trebuie să faci deplasări pe care nu ți le dorești, de aceea citește cu atenție contractul.

HOROSCOP Leu
Constați că ai stat prea mult timp în umbră, acum simți să ieși la suprafață, ai puterea de a trece peste acest obstacol. Pe plan romantic se întrevăd modificări ce aduc dorința de renaștere, de a schimba ceea ce nu merge în relația de cuplu. A venit momentul să pui accentul pe implicarea emoțională.

HOROSCOP Fecioară
Ai șanse mari ca azi să te apuci de o activitate pe cont propriu, pe care ai amânat-o de ceva vreme, mai mult pentru că nu prea ai cu cine să vorbești, nimeni nu înțelege prin ce zbucium treci. Posibile schimbări majore se întrevăd. O pauză ar fi necesară pentru a reflecta la situațiile neplăcute din viața ta.

HOROSCOP Balanță
Ar fi bine să eviți în această zi o ieșire în oraș împreună cu parterul de viață. Posibil ca stresul de la muncă să răbufnească într-o ceartă cu acesta, deși el nu are nicio vină. În schimb, cu toate că te simți îngrijorat, încearcă să faci tot ce poți pentru a te relaxa și a te bucura de viață.

HOROSCOP Taur
Nu este o zi favorabilă pentru a presta activități la limita legii. Pe de altă parte, dacă dorești să înveți o limbă străină acum poți să te înscrii la cursuri, unde poți să întâlnești persoane din acel stat sau profesori competenți, care să te învețe tot ceea ce ai nevoie.

HOROSCOP Săgetător
Inteligența te ajută azi să ieși în evidență. Totuși, în ciuda bunelor tale intenții, nu încerca să schimbi radical situația de la muncă deoarece nu te vei putea detașa de problemă și vei deveni egoist. Cel mai probabil că ceilalți se vor simți în pericol în preajma ta și vor face tot posibilul să te evite, prin urmare vei fi pe cont propriu.

HOROSCOP Capricorn
Pe plan profesional, lucrurile se precipită, ai impresia că Universul ți se împotrivește și nu vei reuși să termini la termen cele programate, de aceea, grijile își fac apariția. Însă fă tot posibilul să nu le dai curs, în final vei vedea că vei avea succes, poți apela și la ajutorul colegilor.

HOROSCOP Vărsător
Posibil ca atitudinea ta agresivă să te facă să depășești limitele de conduită la locul de muncă sau în afaceri. Prin urmare încearcă să te temperezi, pentru a nu pierde timp și bani din pricina nervozității. În plus, pe seară nu este exclus ca o problemă de familie să îți strice planurile de a te relaxa.

HOROSCOP Pești
Poate că azi te vei întâlni un vechi amic și veți începe să depănați experiențe din trecut, însă aceste rememorări nu îți vor face tocmai bine pe plan psihic, poate că vor aduce în actualitate o suferință mai veche pe care ai încercat să o uiți. Totuși, prin acest mecanism, vei reuși să te detașezi de ea.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!