HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 23 septembrie 2018

23.SEPTEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 23 septembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 23 septembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 23 septembrie 2018: Atenție la declarații... Află ce

rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 23 septembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Fii atent de partea cui ești, este posibil să fii atras în situații dificile, actele ce vor semna azi ar fi bine să fie atent analizate, deoarece se întrevăd unele complicații dacă s-a stabilit totul doar pe cale amiabilă. Atenție la exagerări de tot felul, starea de sănătate posibil că va începe să pună probleme.

HOROSCOP Taur
Se întrevăd la orizont șanse mari de a-ți îmbunătăți relația sentimentală, dacă îți vei rezerva timp suficient pentru a pune cap la cap ideile ce țin de planul afectiv. Ar fi bine să iei în calcul și o posibilă călătorie împreună cu partenerul de viață sau cu cineva drag, pentru a consolida relația voastră și a o face mai picantă.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Pe plan profesional ai parte de mai multe neînțelegeri, parcă totul este gri, nimeni nu te apreciază. Încearcă să nu răbufnești la cel mai mic impuls, mai bine ar fi să ceri sfatul unei rude, care te va putea ajuta prin expertiza sa să ieși din acest moment de cotitută.

HOROSCOP Rac
Neîncrederea care te umbrește azi își are rădăcinile în trecut. În adolescență sau chiar în copilărie, este posibil că cineva te-a rănit și acea traumă încă mai există la nivel subconștient. Însă acum este momentul să dai uitării acel eveniment neplăcut, să te eliberezi și să mergi mai departe.

HOROSCOP Leu
Cheltuieli neprevăzute s-ar putea să-ți destabilizeze acum bugetul, însă nu intra în panică, pentru că în scurt timp vei reuși să te redresezi la acest capitol care ocupă un loc important în viața ta. Pe seară, cel mai probabil că vei desfășura activități spirituale, prin care vei urmări să împărtășești celor din anturaj, familie ceea ce ai realizat.

HOROSCOP Fecioară
zodiacool.ro recomandă atenție sporită dacă desfășori activități ilegale, nu este exclus ca astăzi să ți se însceneze ceva. Totuși comunicarea cu oamenii legii este de bun augur, ca rezultat vei ajunge la o înțelegere cu aceștia. Influxul astral de astăzi este extrem de benefic pe partea sentimentală, de la partenerul de viață vei primi acele declarații de dragoste pe care le așteptai.

HOROSCOP Balanță
Se anunță vești bune în legătură cu unele proceduri legale, însă atenție cu cine și în ce investești banii. Se pare că unii colaboratori vor avea tendința de a se retrage brusc din anumite situații inopinate și „te vor lăsa cu buza umflată”. De aceea mai bine mergi pe cont propriu.

HOROSCOP Scorpion
S-ar putea să ai norocul de a primi în această zi cu influx astral favorabil, un sfat important pentru a soluționa o neînțelegere sau a rezolva o problemă. zodiacool.ro îți recomandă să îți regăsești buna dispoziție și inspirația printr-o vizită la prietenii apropiați sau la cei dragi din familie.

HOROSCOP Săgetător
Știi cum să socializezi într-un mod foarte plăcut, motiv pentru care oamenii te plac și trec cu vederea greșelile pe care le-ai făcut. Atenție însă, nu exagera și nu profita, pentru a nu-ți pierde reputația. Ar fi bine să-ți arăți respectul și recunoștința față de ajutorul divin printr-un act de caritate.

HOROSCOP Capricorn
Stresul de la lucru îți poate aduce astăzi o anumită suferință, depresie, furie, lipsă de încredere. Mai bine pleacă la o plimbare împreună cu familia pentru câteva ore, sursa de energie necesară o vei găsi în susținerea acestora și în natura înconjurătoare.

HOROSCOP Vărsător
Se pare că toate calculele concepute în ultima perioadă acum vor fi reajustate, deoarece partea bănească se îmbunătățește. Se întrevăd noi oportunități la orizont, profită de ceea ce-ți oferă acum Universul. Nu este exclus să simți impulsul de a te înscrie la un curs de perfecționare sau să pleci într-o deplasare. Absolut tot ce se concepe acum necesită atenție și răbdare.

HOROSCOP Pești
Posibile dificultăți de comunicare vor genera neînțelegeri. Partenerul de viață va fi tentat să își descarce nervii pe tine, dar certurile vor fi ca furtunile de vară, vor trece repede. Totuși nu trebuie provocat peste măsură. zodiacool.ro te sfătuiește să te odihnești pentru a-ți reîncărca bateriile.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.