HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 22 septembrie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 22 septembrie 2019
HOROSCOPUL zilei 22 septembrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Fiecare își are propriul său destin. Cei dragi au nevoie de ajutor, dar evoluția va surveni dacă sunt lăsați să-și poarte singuri de grijă. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Simți că ai avea nevoie de cineva care să te motiveze, să te împingă de la spate, să te ajute să te pui în mișcare în această zi în care ești puțin dezorientat. Însă se pare că acea persoană întârzie să apară și de aceea te simți neputincios. Energia zilei este propice evoluției, încearcă să te mobilizezi pentru a nu pierde acest tren.

HOROSCOP Taur
Astrele aduc în actualitate unele chestiuni nerezolvate de ordin profesional, dacă ai făcut o promisiune, se pare că vei fi pus în situația de a o onora. Relațional, impulsul amoros amplificat vine să pună azi gaz pe foc, poți crea impresia că ești interesat de cineva, doar pentru a arăta că poți, dar în realitate acea persoană este doar o victimă.

HOROSCOP Gemeni
Ziua aduce în discuție obținerea unei sume de bani, acest demers va fi în colaborare cu un prieten care a fost plecat o perioadă din viața ta. Este o zi bună și pentru a-ți descoperi noi talente. Ai curaj și manifestă ceea ce simți că poți face, chiar dacă până acum ai ezitat din anumite motive.

HOROSCOP Rac
Încăpățânarea și grija excesivă pentru proiectele nefinalizate se pare că îți domină gândurile. Fă efortul să rămâi focusat pe ceea ce ai de făcut și nu te mai lăsa influențat de lucruri minore. Nu veni la lucru cu problemele de acasă. Chiar dacă cei din familie trec printr-o perioadă dificilă, în final împreună veți reuși să treceți peste cele apărute.

HOROSCOP Leu
Pe casa relațiilor de prietenie se întrevede posibilitatea de a relua unele colaborări cu persoane din trecut. Însă ai tendința de a-ți impune punctul de vedere într-un mod sarcastic, cu impulsivitate, ceea ce îi poate provoca pe cei din jur. Bine ar fi să fii tu înțeleptul care cedează.

HOROSCOP Fecioară
Atenție cu excesele, posibil să participi la un eveniment care deși este fericit, îți solicită tot bagajul energetic și se pare că nu faci față. Nu poți uita de problemele tale materiale și nu reușești să ții pasul cu timpul prezent. Încearcă să te încarci cu energie pozitivă a celor din anturaj.

HOROSCOP Balanță
Simți un influx de energie benefică, pe care ar fi bine să o canalizezi doar spre a înțelege ce este mai bine de făcut, fie să rămâi în situația actuală, fie să întemeiezi o familie. Cât despre sănătate, vei observa că drepturile ți se încalcă sau dacă ai nevoie de un serviciu medical acesta va fi contra cost, iar de aici până la o revoltă nu este cale lungă.

HOROSCOP Scorpion
La capitolul carieră ai mai întâi grijă de îndatoririle tale, apoi ajută-i pe cei din echipă. Faptul că te neglijezi poate avea repercusiuni negative atât la muncă, cât și în viața de familie. Relațional, astrele scot la suprafață ceva ce nu s-a rezolvat în ultima perioadă în privința partenerului de viață.

HOROSCOP Săgetător
Vei fi prins în activități ce implică plăți, deplasări, muncă, treburi casnice, copii, însă nu uita de partenerul drag, acesta te va sancționa dacă nu va primi atenția cuvenită. Dacă ești tânăr, pe seară s-ar putea să te gândești la o posibilă mutare în străinătate sau vei cere ajutorul unei rude, însă planurile nu îți vor ieși întocmai cum ți-ar plăcea.

HOROSCOP Capricorn
Pe plan profesional vei constata că ești bine susținut, ai parte de popularitate, simți că poți să te exprimi după bunul plac. Totuși încearcă pe cât posibil să nu acționezi cu impulsivitate, ia-ți răgazul necesar și învață din înțelepciunea populară. Fii atent la ce urmărește Universul să îți transmită prin evenimentele în care te implici astăzi.

HOROSCOP Vărsător
Traversezi o zi bună pentru afaceri care aduc câștiguri rapide, schimbarea locului de muncă. Tot ceea ce gândești se pare că se valorifică, astrele aduc potențial de realizare. De aceea ar fi bine să ai mai multă încredere în tine și să faci acele investiții necesare pentru a-ți crește veniturile.

HOROSCOP Pești
Se pare că toate lecțiile acumulate în timp acum îți sunt de folos. Astăzi este posibil că vei putea ajuta pe cineva din anturaj, care va apela la tine cu inima plină de speranță. Vei avea răbdarea necesară de a-I veghea până va rezolva o problemă și își va atinge scopul.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.