HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 05 mai 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 05 mai 2019
HOROSCOPUL zilei, 05 mai 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 05 mai 2019: Situații stresante la locul de muncă. Apare

dorința de schimbare. Horoscopul zilei, 05 mai 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
O propunere ce pare a fi concretă, poate veni din afara sferei de activitate, poate din altă localiztate. Chiar dacă ideea pare profitabilă, totuși atenție, poți fi ținta unei înșelăciuni de proporții mari, care te poate afecta pe plan profesional în perioada imediat următoare. Ți-ar fi de folos o plimbare îndelungată pe afară pentru a-ți pune ordine în gânduri.

HOROSCOP Taur
Energia zilei vine pentru a te face să-ți asumi un nou început, însă totul depinde de ceea ce îți dorești să faci pe viitor. Nu trebuie să pleci urechea la ceea ce spun prietenii sau la ce se aude la locul de muncă, deoarece toate acestea au scopul de a te destabiliza și de a te înlătura din funcție.

HOROSCOP Gemeni
Astrele îți atrag atenția că a venit timpul să nu te mai frămânți cu problema lipsurilor, care pentru tine se pare că este un punct sensibil. De aceea nu te transforma în altă persoană, nu-ți lua angajamente pe care nu le poți duce, și vei vedea că totul se va rezolva datorită capacității tale de a sesiza ceea ce este esențial și cunoștințelor profesionale acumulate.

HOROSCOP Rac
Încearcă să fii cât mai diplomat, nu este momentul potrivit pentru a-ți impune cu forța o anumită idee, fii atent și la ce simte cel drag, s-ar putea ca acesta să vrea să ia de unul singur o decizie. Chiar dacă te lași condus de dorințele proprii, ține cont de ceea ce-și dorește partenerul.

HOROSCOP Leu
Gândul îți stă la călătorii, la începerea unei noi activități profesionale. Azi vei simți că toate se leagă și vrei să începi o activitate creativă care crezi că îți va aduce satisfacții. Chiar dacă intuiția este la cote maxime și vei avea șanse să faci o schimbare care se va dovedi benefică pe viitor, atenție la situații neprevăzute.

HOROSCOP Fecioară
Posibil să te trezești într-o situație inopinantă la locul de muncă menită să atragă atenția asupra unor greșeli care necesită a fi reparate. Nu este exclus ca proiectul să fie amânat, însă va trebui să-ți revizuiești planurile cu răbdare și atenție pentru a evita neplăcerile ulterioare.

HOROSCOP Balanță
Îți place să lucrezi în echipă, poate mai mult pentru atmosfera plăcută de la locul de muncă. Ai răbdare să explici fiecare etapă a proiectului pe care îl demarezi, de aceea colegii te apreciază. La nivel afectiv, știi în această zi ce îți dorești, realizezi ce greșeli ai comis în trecut, ce este în neregulă cu tine.

HOROSCOP Scorpion
În cazul în care ești singur, te poți îndrăgosti la prima vedere, însă zodiacool.ro recomandă să mai insiști la capitolul abordare, deoarece nu îți va fi ușor să cucerești acea persoană nouă, doar răbdarea și imaginația pot să aducă rezultate favorabile.

HOROSCOP Săgetător
Se anunță o zi bună pentru a face schimbări în modul de a aborda orice discuție, provocările pot veni în special pe partea oficială, pentru o colaborare sau a semna un contract pe termen lung. Pe plan afectiv astrele susțin orice demers inițiat alături de cel drag, acesta va dori să coopereze, să își asume mai multe responsabilități.

HOROSCOP Capricorn
Posibil să beneficiezi acum de pe urma unei energii pozitive care este favorabilă pentru a dezvolta noi relații sociale. Totuși, în cazul în care ai o întrunire, încearcă să nu atragi atenția interlocutorului asupra problemelor sale financiare, s-ar putea ca acesta să se simtă jenat și pe viitor să facă tot posibilul să te evite.

HOROSCOP Vărsător
În această zi te bucuri de laude, de încurajări, posibile măriri salariale, poate chiar vei avea o activitate suplimentară, care să îți aducă o sursă de venit în plus. Nu mai amâna discuțiile importante și luarea deciziilor majore, la muncă sau în afaceri sunt șanse să primești sprijin din partea colegilor sau a partenerilor.

HOROSCOP Pești
Șanse mari să te reorientezi din punct de vedere profesional în această zi. Acționează, întrucât manifești tăria de caracter și curajulul necesar de a lua decizii majore. Acest fapt poate să ridice și unele probleme de gelozie, persoana iubită se poate simți exclusă, însă totul va veni la normal în zilele imediat următoare.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.