HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 04 noiembrie 2018

04.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 04 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 04 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 04 noiembrie 2018: Universul susține ideile.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 04 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Sunt șanse mari ca astăzi să te nemulțumească o anumită condiție de la locul de muncă, dacă ești în postura de angajat. Ai putea căuta rezolvarea pe calea dialogului clar și concis, însă te poți gândi și la un plan de a demara ceva nou, care îți va aduce mai multe satisfacții. Apar șanse mari de a întâlni o persoană care să-ți propună o colaborare, care să te propulseze în carieră.

Loading...

HOROSCOP Taur
Ai șanse să finalizezi un proiect important, totuși planifică activitățile și nu acționa cu nerăbdare să demarezi un proiect nou, cei dragi s-ar putea să-ți reproșeze că îi neglijezi. Astrele aduc și posibilitatea de a întocmi un dosar în vederea obținerii unei aprobări, cererea drepturilor acolo unde s-a profitat de pe urma muncii tale, conversații care aduc o stare plăcută.

HOROSCOP Gemeni
Familia îți cere ajutorul și nu vei punea spune nu. De aici vor începe toate problemele de astăzi, pentru că te vei simți forțat să faci ceva ce nu-ți place sau nu vrei. Se recomandă prudență cu cei din jur, atenție la portofel, abținete să dai bani cu împrumut.

HOROSCOP Rac
Capitolul profesional va avea de câștigat dacă te vei decide să te detașezi, caută să-ți cenzurezi gândurile negative. Posibil ca azi să trăiești o suferință pe plan afectiv, cel mai probabil se pare că vei surprinde o conversație telefonică sau vei citi un e-mail, prin care se vor verifica unele suspiciuni de înșelătorie.

HOROSCOP Leu
Starea de spirit va fi pusă astăzi la încercare de către astre, ar fi bine să încerci să te simți plin de viață, de recunoștință, deoarece vei conștientiza la un moment dat că poate fi și mai rău. Dacă suferi de o boală cronică, în urma unui exces sau a refuzării administrării tratamentului poți să te confrunți cu agravări, posibil mers la spital.

HOROSCOP Fecioară
Vrei să stai cu partenerul, dar datoriile de la muncă te cheamă. O stare de agitație și indispoziție pune stăpânire pe tine, totuși sunt șanse de a-ți face treburile într-un timp util, fă-ți răbdare să răspunzi la toate întrebările și va rămâne vreme și de un film pe seară.

HOROSCOP Balanță
Încearcă să nu te simți frustrat dacă cei din anturaj nu văd lucrurile așa cum le vezi tu. Ar fi bine să accepți situația și să mergi mai departe, acționând în stilul tău propriu. Pe seară, există posibilitatea de a-i dezamăgi pe cei dragi prin atitudinea ta distantă. Nu-i învinui pe aceștia din cauza eșecurilor tale pe plan profesional.

HOROSCOP Scorpion
Vei simți azi un influx de energie pozitivă, care este necesară implementării unei idei inedite, care vizează fie sfera sentimentală, fie sfera financiară. Prin urmare, acționează cu încredere, iar finele zilei îți va aduce satisfacții nebănuite.

HOROSCOP Săgetător
Simți că ești pe val, șansele de a urca pe scara socială sunt crescute, de aceea, acționează acum cu fermitate și diplomație pentru a câștiga postul mult dorit. Șefii te susțin și te apreciază, prin urmare vei auzi vești despre un demers, procedură, etapă în obținerea unui statut mai bun, atât pe plan social cât și pe plan financiar.

HOROSCOP Capricorn
Se pare că starea de sănătate nu este tocmai bună, o posibilă durere fizică nu te va lăsa să te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai de îndeplinit. Parcă nimic nu merge pe niciun plan. Este recomandată relaxarea, plimbarea în natură și discuțiile sincere cu partenerul de viață sau cu cei din familie.

HOROSCOP Vărsător
O zi plină de energie pozitivă care îți sporește entuziasmul, totuși nu exagera cu cerințele față de partenerul de viață, pentru a nu depăși limitele de bun simț și a nu genera o ceartă cu acesta. Dacă pe seară vei participa la un eveniment, zodiacool.ro îți recomandă să fii deschis la provocări, cineva poate să încerce să facă glume pe seama ta, încearcă să eviți momentele stânjenitoare.

HOROSCOP Pești
Partea financiară poate cunoaște o îmbunătățire, câștigul material poate fi de partea ta dacă îți vei asuma încă un loc de muncă sau o nouă colaborare cu o instituție mai mare. Dacă sunt probleme în relație și au fost trecute nu vederea, se pare că în această zi totul se va spune direct, fără menajamente.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.