Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul căsătoriei: motivul pentru care nu te cere bărbatul în zodie Pământ

Horoscopul căsătoriei: motivul pentru care nu te cere bărbatul în zodie Pământ

Decizia de a urma același drum este una dintre cele mai dificile dintr-un cuplu. Află de ce bărbații Taur, Fecioară și Capricorn tot amână momentul cererii!

Firi pragmatice, nativii de Pământ ai zodiacului nu fac nimic fără a avea un plan bine structurat pentru viitorul îndepărtat.

Rareori, un astfel de bărbat rămâne într-o relație dacă nu crede că poate duce la ceva de durată. În plus, fiecare dintre ei este dornic să își facă familia mult visată încă din fragedă tinerețe.

Bărbatul Taur este foarte protector, serios și devotat relației în care este implicat. Nu este genul de bărbat care să caute noi și noi cuceriri sau care să aibă nevoie de aventură. Își dorește o femeie la fel de implicată ca el și la fel de dornică de a-și face o familie.

În cazul în care ești într-o relație cu un Taur care ți-a oferit tot ce ți-ai dorit, dar care încă nu a făcut pasul cel mare spre căsătorie, înseamnă doar că se teme de schimbare și că pe moment nu poate să își asume agitația și investițiile pe care le presupune o nuntă.

Bărbatul Fecioară este critic, pe de o parte, și autocritic, pe de alta. Îi este greu să ia singur decizii importante, care îi schimbă categoric viața.

Dacă aveți mult timp de când sunteți împreună, decizia de a vă căsători poate veni doar dacă aveți discuții pe această temă. Rareori, acest nativ va face cereri în căsătorie din proprie inițiativă.

Bărbatul Capricorn este genul de bărbat care crede în căsătorie și care vrea să-și facă o familie cât mai devreme.

Înainte de a se decide că își va împărți viața cu tine, trebuie să fie sigur că vă doriți aceleași lucruri de la viață și că sunteți capabili să treceți împreună peste micile neînțelegeri, astfel încât să aveți o căsnicie puternică și fericită.

De asemenea, simte nevoia constantă să îi demonstrezi că se poate baza pe tine.

Vă dorim o viață fericită împreună, când veți face pasul cel mare!

Viziteaza magazinul online