Ghidul celor mai mincinoase zodii ale horoscopului european

26.NOIEMBRIE.2018
Ghidul celor mai mincinoase zodii ale horoscopului european

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Fiecare zodie are capacitatea să mintă, mai natural, sau mai…artificial. Tu în ce categorie te încadrezi?. Psihologii spun că oricine minte în diverse

conjuncturi ale vieţii. Mințim să protejăm pe alții, pe noi înșine sau chiar pentru că aşa simțim. Este în natura umană, însă minciuna nu este aceeași pentru toată lumea.

Bazându-ne pe caracteristicile principale ale semnelor zodiacale, sunt modalități diferite de a minți și de a manipula consecințele. Sunt cei care se simt vinovați și evită cât mai mult posibil. Alții nu simt nevoia de a minţi, preferând sinceritatea. Alții însă, sunt mincinoși naturali, iar pentru ei, minciuna este o poveste extravagantă.

Loading...

Berbecul nu este un mare fan al minciunii, pentru că nu îi găsesc scopul. În plus, nici nu suportă, nici nu are răbdare să vadă toată drama ce se revarsă asupra lui când este descoperită minciuna. Pe de altă parte, dacă ajung să mintă, e despre ceva ce li se pare total lipsit de importanţă.

Extrem de încăpăţânat, nativul Taur este de părere că lucrurile trebuie să își urmeze cursul firesc, fără minciuni sau manipulări. Este capabil să mintă şi o face destul de bine, doar în cazul în care nu este o minciună importantă, care să afecteze negativ pe cineva, ci mai degrabă îl ajută.

Gemenii însă sunt destul de meschini, mai ales când e vorba să atragă atenţia celor din jur. Au o imaginaţie debordantă şi greu de ţinut în frâu, astfel încât pot minţi doar pentru a-şi satisface un capriciu. Se pricep atât de bine, încât cu greu ar putea să îi prindă cineva, iar ei ştiu asta foarte bine.

Loial și grijuliu, Racul va minți doar din nevoia de protecţie - fie a cuiva drag, fie a propriilor sentimente. Pentru ei, minciuna este mai mult o modalitate de a se asigura că totul este bine, chiar şi în acele momente când nu este.

Ca și Gemenii, Leul iubeşte atenția celor din jur, apropiaţi şi străini, deopotrivă. Deci, atunci când povestesc ceva, aşteptaţi-vă să fie un adevăr, dar unul foarte exagerat, dar şi foarte bine spus, cu haz şi carismă, în același timp. Exagerarea este cu atât mai mare, cu cât audienţa este mai entuziasmată.

Pe cât e posibil, Fecioara nu minte, deoarece consideră că este prea deranjant şi că este mult mai uşor să te ocupi de situaţia pură. Cu toate acestea, după o analiză prealabilă a efectelor, face excepție de la regulă dacă adevărul stă în calea soluționării unei probleme.

Balanţa este cel mai diplomat semn din zodiac, așa că în numele a ceea ce crede că este cel mai bine pentru toată lumea, minciuna este o soluţie necesară. Minciunile ei sunt oarecum credibile, iar oamenii nu înțeleg nici măcar că au fost minţiţi până nu este prea târziu.

Suspicios și uneori manipulator, Scorpionul cunoaşte foarte bine jocul minciunii. Acest lucru se datorează plăcerii lui de a-i observa pe cei din jur, ceea ce le permite să analizeze fiecare unghi al unei situații și să vină cu cea mai bună şi credibilă minciună.

Săgetătorul este foarte prietenos și de obicei nu minte. Își prețuieşte prieteniile și oamenii din jur prea mult ca să îi poată minţi. Dar dacă situaţia o cere, nu va da un pas în spate, va minţi cu o nonşalanţă înnăscută şi va fi crezut fără dubiu.

Mai mult ca orice alt semn zodiacal, Capricornul urăşte minciuna. Refuză să o facă! Asta şi datorită naturii sale neîncrezătoare. Pe de altă parte, dacă ajunge să mintă, nu este pentru mult timp, deoarece se simte vinovat şi va spune singur adevărul.

Asemenea Gemenilor şi Leilor, Vărsătorii sunt povestitori înnăscuţi, fiind extrem de creativi și inteligenți. De multe ori, minciunile lor sunt prea bune pentru a fi adevărate, dar ei le spun cu atât de multă siguranţă şi credinţă, încât ceilalţi ajung să le creadă.

Peştii nu mint, fiind prea sensibili pentru a suporta să trădeze pe cineva drag. Atunci când o fac, este doar pentru o cauză bună – pentru se proteja sau pentru a apăra pe cineva. Oricum, sunt atât de sensibili, încât nimeni nu poate fi chiar supărat pe ei mult timp.

Să nu uităm că minciuna este firească şi că de multe ori ne poate ajuta să ieşim din situaţii limită. Este bună atâta timp cât nu răneşte pe cineva – apropiat sau străin!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.