Ești îndrăgostit de o femeie RAC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

19.IUNIE.2019
Ești îndrăgostit de o femeie RAC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Ca să îi atragi atenția unei femei Rac trebuie să fii destul de tradițional. Femeia Rac are încredere în instinctele, presimțirile, percepțiile sale și este sigură că

alesul inimii sale va apărea mai devreme sau mai târziu. De fapt, nici nu contează când, deoarece nu este nerăbdătoare să se mărite, deși își dorește să aibă o familie, copii de care să aibă grijă.

Ca să îi atragi atenția unei femei Rac trebuie să fii destul de tradițional, să fii un bărbat de casă, să îți dorești liniștea căminului, o soție calmă și o mamă extrem de dedicată.

Cu siguranță vei găsi toate acestea alături de ea! Fire romantică, are nevoie să o tratezi cu gingășie, să îi șoptești vorbe dulci la ureche, să îi arăți constant că o iubești, că o respecți.

Loading...

Ieși cu ea la un film bun, plimbați-vă sub Clar de Lună, vizitați muzee și diferite expoziții, mergeți la teatru și operă. Este partenerul perfect de discuție despre cărți sau spectacole!

După ce ați început relația, păstrează-i iubirea comportându-te la fel ca în zilele când o curtai și nu uita de concediile relaxante, în locuri faimoase, hoteluri și restaurante luxoase.

Atenție însă, femeia Rac nu este atrasă de lux, ci de calitate, de rafinament! Dăruiște-i lucruri făcute din cele mai bune materiale.

Nu contează dacă e puțin sau rar, deoarece preferă calitatea, în detrimentul cantității sau opulenței. La schimb, ea îți va oferi dragoste sinceră, confortul unei case primitoare, ordonate și va face tot ce poate pentru a-ți fi alături oricând și pentru ca tu să te simți cât mai bine!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Rac 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2020!
Ai un stil propriu de a obține ceea ce vrei: nu faci presiuni, ci aștepți prin preajmă până
Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.