Transport gratuit peste 199 lei

Ești îndrăgostit de o femeie RAC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie RAC? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ca să îi atragi atenția unei femei Rac trebuie să fii destul de tradițional. Femeia Rac are încredere în instinctele, presimțirile, percepțiile sale și este sigură că

alesul inimii sale va apărea mai devreme sau mai târziu. De fapt, nici nu contează când, deoarece nu este nerăbdătoare să se mărite, deși își dorește să aibă o familie, copii de care să aibă grijă.

Ca să îi atragi atenția unei femei Rac trebuie să fii destul de tradițional, să fii un bărbat de casă, să îți dorești liniștea căminului, o soție calmă și o mamă extrem de dedicată.

Cu siguranță vei găsi toate acestea alături de ea! Fire romantică, are nevoie să o tratezi cu gingășie, să îi șoptești vorbe dulci la ureche, să îi arăți constant că o iubești, că o respecți.

Ieși cu ea la un film bun, plimbați-vă sub Clar de Lună, vizitați muzee și diferite expoziții, mergeți la teatru și operă. Este partenerul perfect de discuție despre cărți sau spectacole!

După ce ați început relația, păstrează-i iubirea comportându-te la fel ca în zilele când o curtai și nu uita de concediile relaxante, în locuri faimoase, hoteluri și restaurante luxoase.

Atenție însă, femeia Rac nu este atrasă de lux, ci de calitate, de rafinament! Dăruiște-i lucruri făcute din cele mai bune materiale.

Nu contează dacă e puțin sau rar, deoarece preferă calitatea, în detrimentul cantității sau opulenței. La schimb, ea îți va oferi dragoste sinceră, confortul unei case primitoare, ordonate și va face tot ce poate pentru a-ți fi alături oricând și pentru ca tu să te simți cât mai bine!

Viziteaza magazinul online