Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Descoperă care este cea mai mare frică a ta. Secretul ți-a fost descoperit!

Descoperă care este cea mai mare frică a ta. Secretul ți-a fost descoperit!

Este uimitor cum semnul zodiacal ne dezvăluie cele mai intime secrete ale noastre și ale persoanelor din jur. Fiecare dintre noi are o teamă pe care vrea să o

ascundă, care ne însoțeste la fiecare pas: teama de a fi trăi singur, de a da faliment, de a ne îmbolnăvi etc. Semnul zodiacal îți confirmă ceea ce știai deja sau ceea ce încercai să mușamalizezi:

Berbec Teama de a pierde oameni
Pierderea prietenilor sau a celor pe care îi iubește foarte mult îi înspăimântă pe nativii Berbec. De multe ori nu vor realiza acest lucru decât după ce se întâmplă.

Taur Teama de instabilitate financiară
Taurul îi place confortul: mâncarea bună, case luxoase și orice altceva care îi oferă o stare de bine. Dacă se va vedea nevoit să renunțe la toate acestea, se va simți cu adevărat rănit.

Best seller

Gemeni Teama de a lua decizii
În spatele abilității de manipulare a Gemenilor se află de fapt teama de a lua decizii, ca și cum nativii Gemeni ar avea două personalități puternice, care sunt în mod constant în conflict între ele.

Rac Teama de a-și părăsi căminul
Racul preferă confortul, rutina, locul în care nimeni nu-l poate răni, de aceea se integrează greu și îl sperie lucrurile noi. Trebuie să învețe să renunțe, să rupă pagina și să se redescopere.

Leu Teama de a fi ignorat
Dacă există ceva ce un Leu nu va suporta este să intre într-o cameră fără ca cineva să-l remarce. De aceea face aproape totul pentru a fi observat, fie prin ținută, fie comportamental.

Iți recomandăm

Fecioara Teama de imperfecțiune
Cea mai mică problemă din viața nativilor Fecioară poate stârni disperare. Sunt conștienți de faptul că se tem de imperfecțiunea din jur, când, de fapt, le este frică de imperfecțiunile personale.

Balanța Teama de a fi singur
Nativii Balanță sunt dependenți de compania celorlalți, de aceea sunt pasionali, romantici, afectuoși cu partenerul pe care și-l aleg pe viață. Pentru că singurătatea este ceea ce îi sperie cel mai mult.

Scorpion Teama de intimitate
Sensibilului Scorpion îi este frică că cei dragi îl vor părăsi atunci când se va lăsa descoperit, fiind îngrozit și de pierderea individualității în relație. Ca urmare, el tinde să atragă oamenii și apoi să-i respingă.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Săgetător Teama de locuri închise
Pentru că iubește să călătorească, să exploreze lumea, Săgetătorul îi este teamă de locuri mici, de responsabilități. Nimic nu îl sperie mai mult decât lipsa libertății.

Capricorn Teama de eșec
Partea întunecată a capacității lui native de a avea succes în afaceri și în viața persoanală este frica teribilă de a eșua. Și asta îl face să acționeze calm și chibzuit în tot ceea ce face.

Vărsător Teama de oficializare
Vărsătorii își petrec întreaga viață evitând să cadă în orice capcană ce îi pot face să-și piardă identitatea intelectuală și libertatea. Claustrofobia lor vizează instituțiile, cum ar fi munca corporativă, școala, spitalele sau căsătoria.

Pești Teama de responsabilitate
Asemenea unor copii, nativii Pești își doresc să trăiască într-o lume în care nu trebuie să-și asume rolul de adulți. Nu vor să se maturizeze și de aceea recurg la scuze, pentru a nu face față responsabilităților lumii exterioare.

Acum că v-ați descoperit temerile, este timpul să luați măsuri și să aflați cum vă puteți depăși frica. Amintiți-vă că sunteți mai puternici decât vă imaginați și că puteți depăși tot ce vă propuneți.

Viziteaza magazinul online