Descoperă care este cea mai mare frică a ta. Secretul ți-a fost descoperit!

12.NOIEMBRIE.2018
Descoperă care este cea mai mare frică a ta. Secretul ți-a fost descoperit!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:3.bp.blogspot.com

Este uimitor cum semnul zodiacal ne dezvăluie cele mai intime secrete ale noastre și ale persoanelor din jur. Fiecare dintre noi are o teamă pe care vrea să o

ascundă, care ne însoțeste la fiecare pas: teama de a fi trăi singur, de a da faliment, de a ne îmbolnăvi etc. Semnul zodiacal îți confirmă ceea ce știai deja sau ceea ce încercai să mușamalizezi:

Berbec Teama de a pierde oameni
Pierderea prietenilor sau a celor pe care îi iubește foarte mult îi înspăimântă pe nativii Berbec. De multe ori nu vor realiza acest lucru decât după ce se întâmplă.

Taur Teama de instabilitate financiară
Taurul îi place confortul: mâncarea bună, case luxoase și orice altceva care îi oferă o stare de bine. Dacă se va vedea nevoit să renunțe la toate acestea, se va simți cu adevărat rănit. 

Loading...

Gemeni Teama de a lua decizii
În spatele abilității de manipulare a Gemenilor se află de fapt teama de a lua decizii, ca și cum nativii Gemeni ar avea două personalități puternice, care sunt în mod constant în conflict între ele.

Rac Teama de a-și părăsi căminul
Racul preferă confortul, rutina, locul în care nimeni nu-l poate răni, de aceea se integrează greu și îl sperie lucrurile noi. Trebuie să învețe să renunțe, să rupă pagina și să se redescopere.

Leu Teama de a fi ignorat
Dacă există ceva ce un Leu nu va suporta este să intre într-o cameră fără ca cineva să-l remarce. De aceea face aproape totul pentru a fi observat, fie prin ținută, fie comportamental.

Fecioara Teama de imperfecțiune
Cea mai mică problemă din viața nativilor Fecioară poate stârni disperare. Sunt conștienți de faptul că se tem de imperfecțiunea din jur, când, de fapt, le este frică de imperfecțiunile personale.

Balanța Teama de a fi singur
Nativii Balanță sunt dependenți de compania celorlalți, de aceea sunt pasionali, romantici, afectuoși cu partenerul pe care și-l aleg pe viață. Pentru că singurătatea este ceea ce îi sperie cel mai mult.

Scorpion Teama de intimitate
Sensibilului Scorpion îi este frică că cei dragi îl vor părăsi atunci când se va lăsa descoperit, fiind îngrozit și de pierderea individualității în relație. Ca urmare, el tinde să atragă oamenii și apoi să-i respingă.

Săgetător Teama de locuri închise
Pentru că iubește să călătorească, să exploreze lumea, Săgetătorul îi este teamă de locuri mici, de responsabilități. Nimic nu îl sperie mai mult decât lipsa libertății.

Capricorn Teama de eșec
Partea întunecată a capacității lui native de a avea succes în afaceri și în viața persoanală este frica teribilă de a eșua. Și asta îl face să acționeze calm și chibzuit în tot ceea ce face.

Vărsător Teama de oficializare
Vărsătorii își petrec întreaga viață evitând să cadă în orice capcană ce îi pot face să-și piardă identitatea intelectuală și libertatea. Claustrofobia lor vizează instituțiile, cum ar fi munca corporativă, școala, spitalele sau căsătoria.

Pești Teama de responsabilitate
Asemenea unor copii, nativii Pești își doresc să trăiască într-o lume în care nu trebuie să-și asume rolul de adulți. Nu vor să se maturizeze și de aceea recurg la scuze, pentru a nu face față responsabilităților lumii exterioare.

Acum că v-ați descoperit temerile, este timpul să luați măsuri și să aflați cum vă puteți depăși frica. Amintiți-vă că sunteți mai puternici decât vă imaginați și că puteți depăși tot ce vă propuneți.

loading...
3131
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Horoscop 2020 Gemeni sănătate: anul începe cu suferințe la nivelul picioarelor
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.