Cum să faci față stresului? Cele mai potrivite metode de a scăpa de stres

21.DECEMBRIE.2018
Cum să faci față stresului? Cele mai potrivite metode de a scăpa de stres

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Modul în care reacţionăm în situaţiile încordate diferă de la o persoană la alta. Stresul este nelipsit din viața oricui! Pentru fiecare este produs de

alte evenimente, ia forme diferite și poate fi combătut altfel. Iată cum poate face față fiecare zodie din horoscopul european la așa numita boală a secolului 21 – stresul. Nativul Berbec este foarte activ, așa că ceea ce îl stresează cel mai tare este momentul în care este împiedicat să facă ceea ce și-a propus. Ar fi bine să își amintească uneori că nu este supraerou și dacă ar fi, tot ar avea voie să se odihnească.

Nativul Taur are nevoie să fie văzut în societate că o persoană foarte competentă. Stresul vine atunci când dă greș, fie și cu o chestiune minoră. Nu ar trebui să uite că eșecul este parte din dezvoltare și că orice luptă câștigată are și bătălii pierdute.

Loading...

Nativul Gemeni țin enorm la productivitate și nu suportă prostia oamenilor. A lucra alături de astfel de oameni este stresul suprem pentru ei! Inspirați adânc și amintiți-vă că până și cel mai prost om are calități.

Siguranța și stabilitatea sunt esențiale pentru Raci, iar a nu le avea este iadul pe pământ pentru ei. Pentru a se calma și a putea face o schimbare în viața lor, au nevoie să vorbească despre situația în care sunt.

Nativul Leu trebuie să simtă constant că este în control. Atunci când îl pierde, își face loc stresul! Ar trebui să i se aducă aminte cât mai des și să realizeze și el că lumea își urmează cursul, chiar dacă îl controlează el sau nu.

Stresul Fecioarelor vine din propria lor minte, pentru că au obiceiul să gândească prea mult și să despice firul nu doar în 4. Listele de tip To Do pot fi calmante pentru ele, ca și ordinea în dulap, casă, gânduri, viață...

Dornică de dreptate, Nativul Balanță simte stresul la cote maxime atunci când este nedreptăţită de cineva. Ar avea nevoie să spună ce are pe suflet, la momentul potrivit. În același timp, ar fi indicat să o facă și cu multă diplomație.

Nativul Scorpioni țin enorm la intimitate, iar atunci când le este încălcată... stresul e nimic pe lângă ceea ce simt ei! Pentru a evita asta, ar trebui să stabilească limite clare, pe care să le exprime cât mai bine, pe înțelesul celor din jur.

Nativul Săgetător se simte stresat în momentul în care trebuie să se comporte după anumite reguli. Libertatea este singurul mod în care pot scăpa de stres!

Nativul Capricorn cere prea multe de la propria persoană și asta îl copleșește de cele mai multe ori. Ar fi bine să își dea voie să se bucure de viață, să învețe să accepte că există și momente de relaxare.

Pentru nativii Vărsător sunt extrem de stresante situațiile în care nu obțin ceea ce își doresc. Trebuie doar să învețe să accepte că sunt și astfel de momente în viață, să le accepte și să învețe din ce au greșit.

Cel mai puternic factor de stres pentru Pești este vorbitul în public (mai mult decât pentru oricine altcineva!). Dacă sunt totuși nevoiți să facă asta, ar fi bine să își ia câte o vacanță înainte și după eveniment.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,
O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.