Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Pământ

Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Pământ

Femeia ideală pentru bărbații din zodiile Taur, Fecioară și Capricorn. Știi cât de importantă este frumusețea fizică pentru bărbații din zodiile de

Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn)? Descoperă pe ce calități pun ei accentul atunci când sunt pregătiți să se implice într-o relație serioasă și de durată!

Nativul Taur are nevoie de o femeie frumoasă lângă el, dar nu în genul manechinelor, ci vorbim de o frumusețe naturală, cu imperfecțiuni. Pentru el, perfecțiunea este ireală și preferă să o țină la distanță. De fapt, chiar este atras de micile defecte.

Este dat pe spate de un păr frumos, o privire îmbietoare, un zâmbet cald și de orice calitate pe care femeia și-o acceptă și de care îndrăznește să se folosească. Simte nevoia să protejeze femeia de lângă el, așa că adoră femeile romantice și fragile.

Best seller

Pentru bărbatul Fecioară, femeia perfectă este sigură pe forțele proprii, este inteligentă, frumoasă, fără cusur și fără urmă sau intenție de operație estetică. Ceea ce își dorește el este aproape imposibil, dar foarte greu acceptă asta.

Cu timpul începe să scadă din standardele mult prea sus stabilite, dar dezamăgirile îl însoțesc din păcate în mare parte din viață.

Seriosul și muncitorul nativ Capricorn este iremediabil cucerit de o femeie care împărtăşește aceleași idealuri și nevoi ca el – trebuie să muncească din plăcere, să fie serioasă, determinată și „de casă”.

Iți recomandăm

Frumusețea fizică nu este un criteriu hotărâtor. Adoră eleganța femeii de lângă el, inteligența și implicarea.

Viziteaza magazinul online