Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Pământ

21.APRILIE.2019
Cum arată femeia perfectă pentru bărbații în zodii de Pământ

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Femeia ideală pentru bărbații din zodiile Taur, Fecioară și Capricorn. Știi cât de importantă este frumusețea fizică pentru bărbații din zodiile de

Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn)? Descoperă pe ce calități pun ei accentul atunci când sunt pregătiți să se implice într-o relație serioasă și de durată!

Nativul Taur are nevoie de o femeie frumoasă lângă el, dar nu în genul manechinelor, ci vorbim de o frumusețe naturală, cu imperfecțiuni. Pentru el, perfecțiunea este ireală și preferă să o țină la distanță. De fapt, chiar este atras de micile defecte.

Este dat pe spate de un păr frumos, o privire îmbietoare, un zâmbet cald și de orice calitate pe care femeia și-o acceptă și de care îndrăznește să se folosească. Simte nevoia să protejeze femeia de lângă el, așa că adoră femeile romantice și fragile.

Loading...

Pentru bărbatul Fecioară, femeia perfectă este sigură pe forțele proprii, este inteligentă, frumoasă, fără cusur și fără urmă sau intenție de operație estetică. Ceea ce își dorește el este aproape imposibil, dar foarte greu acceptă asta.

Cu timpul începe să scadă din standardele mult prea sus stabilite, dar dezamăgirile îl însoțesc din păcate în mare parte din viață.

Seriosul și muncitorul nativ Capricorn este iremediabil cucerit de o femeie care împărtăşește aceleași idealuri și nevoi ca el – trebuie să muncească din plăcere, să fie serioasă, determinată și „de casă”.

Frumusețea fizică nu este un criteriu hotărâtor. Adoră eleganța femeii de lângă el, inteligența și implicarea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: Pentru că în anul
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.