Transport gratuit peste 199 lei

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Rac și bărbații zodii de Pământ

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Rac și bărbații zodii de Pământ

Alături de bărbatul Taur, Fecioară sau Capricorn, femeia Rac experimentează senzualitatea, găsindu-și cadrul perfect pentru a-și exprima cele mai ascunse dorințe.

Bărbatul Taur o poartă pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, intuiția în amor ajutându-l să se adapteze perfect ritmului ei. Ambii au nevoie de stabilitate, ca și de intimitate – ea la nivel emoțional, iar el la nivel fizic.

Se completează reciproc și se sprijină în orice moment, el stimulând-o cu încrederea pe care o are în ea, iar femeia Rac incitându-i simțurile cu aerul său misterios în pat și cu sensibilitatea erosului.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Rac si barbatul Taur

Senzualitatea bărbatului Fecioară poate contraria uneori virtuoasa femeie Rac, deși este mereu atent, tandru, meticulos și să nu uităm, bine înzestrat.

În partidele amoroase, el pune mult accentul pe tehnică, uitând să își arate și sentimentale, ceea ce poate spori incertitudinea și stările fluctuante ale femeii Rac.

Ar trebui ca fiecare dintre ei să își găsească puterea pentru a fi deschis cu celălalt în legătură cu așteptările și nevoile proprii.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Rac si barbatul Fecioara

Dinamismul bărbatului Capricorn o ajută să descopere plăcerile amorului în cele mai adânci sensuri. Au parte de momente seducătoare, încărcate de pasiune și provocări.

Ambii au tendința de a evita intimitatea spontană, pregătindu-se intens pentru fiecare partidă și știind că este un loc și un timp anume pentru pasiune.

Senzualitatea, misterul și feminitatea emanate de femeia Rac îl ajută pe nativul Capricorn să își țină în frâu teama față de propriile sentimente.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Rac si barbatul Capricorn

Oricare dintre acești bărbați poate fi partener pentru toată viața alături de femeia Rac!

Viziteaza magazinul online