Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Leu și bărbații zodii de Pământ

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Leu și bărbații zodii de Pământ

Pasiunea nativii Leu cunoaște noi valențe alături de bărbatul Taur, Fecioară sau Capricorn. Pentru a-l cuceri, trebuie să își pună în valoare jocurile seducției, care îi plac atât de mult.

Bărbatul Taur este atent, imperturbabil, loial și sensibil, ceea ce nu poate fi altfel decât pe placul femeii Leu.

Cu toate acestea, răbdarea lui poate avea de suferit în momentele în care ea se comportă ca o prințesă răsfățată sau când nu vrea să își recunoască sentimentele față de el, pentru a nu părea vulnerabilă.

Dacă reușesc să meargă în relație cu aceeași viteză, ambii au parte de unele dintre cele mai bune partide, senzualitatea și pasiunea fiind la cote maxime în patul lor.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Leu si barbatul Taur

Best seller

Flirtul cu bărbatul Fecioară poate fi satisfăcător de ambele părți, fiecare jucând exact rolul care i se potrivește cel mai bine – el docil, ea dominantă. Uneori se întâmplă asta și în pat, nu doar în societate, ceea ce duce la plăcerea fiecăruia dintre ei.

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că el știe toate tehnicile amoroase pe care le pune măiestruos în practică, dar fără pasiunea, de care are nevoie femeia Leu.

De partea cealaltă, partidele spontane, incitante și intens pasionale nu sunt tocmai pe placul bărbatului Fecioară. Astfel, rare sunt cazurile în care cei doi formează un cuplu stabil, existând mereu sentimentul că ceva lipsește.

Îți recomandăm

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Leu si barbatul Fecioara

Bărbatul Capricorn îi oferă Leoaicei ocazia de a-și exersa jocurile seducției, mai ales atunci când el își manifestă controlul în relație.

Pentru o perioadă, situația este interesantă pentru amândoi, dar cu timpul acest joc al puterii determinat de nevoia fiecăruia de a domina poate deveni obositor.

Cu toate acestea, au multe de învățat unul de la celălalt, inclusiv în pat, unde se înțeleg și se completează de minune. El este incitat de pasiunea ei debordantă, iar ea este stimulată de libidoul lui nesecat.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Leu si barbatul Capricorn

Ce părere aveți, Leoaicelor?

Viziteaza magazinul online