Transport gratuit peste 199 lei

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Apă

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Apă

Intensele nevoi feminine ale Balanței sunt satisfăcute profund de un bărbat Rac, Scorpion sau Pești. Vezi cum se împacă în pat cu aceste zodii!

Bărbatul Rac și femeia Balanță par a fi făcuți unul pentru celălalt, mai ales în pat, unde totul este presărat cu numeroase picanterii pasionale. Fiecare dintre ei are o nevoie ascunsă de a domina uneori și aceasta se manifestă exact pe gustul și în ritmul celuilalt.

Au capacitatea de a anticipa dorințele partenerului de amor, de a se incita și satisface reciproc. Orice mișcare este încărcată de pasiune intensă și atracție imposibil de exprimat în cuvinte. Ea este atrasă de sensibilitatea lui, iar el de capacitatea ei neobosită de a-l răsfăța.

Deși au firi diferite și nevoi amoroase diametral opuse, femeia Balanță se poate simți atrasă de bărbatul Scorpion. El o ajută să își depășească limitele pasionale autoimpuse și să își descopere o latură dornică de a experimenta.

Au parte de plăcere electrizantă împreună. Încetul cu încetul, însă ea se poate simți copleșită de nevoia lui de intimitate profundă și de pasiunea lui arzătoare.

Alături de bărbatul Pești, femeia Balanță își împlinește visurile romantice și trăiește experiența erosului eliberator. Uniunea trupurilor acestor nativi este totodată și uniunea sufletelor lor, satisfăcându-și orice nevoie de apropiere și dăruire.

La prima vedere, pare relația perfectă, dar uneori ce este prea mult strică. Au tendința de a uita de oamenii din jurul lor și de a se lăsa absorbiți doar de propria relație.

Vezi ce se întâmplă și în patul femeii Balanță și al bărbatului zodie de Aer, Foc sau Pământ!

Viziteaza magazinul online