Cu ce mă îmbrac în luna decembrie, pentru a atrage câștiguri neașteptate

06.DECEMBRIE.2018
Cu ce mă îmbrac în luna decembrie, pentru a atrage câștiguri neașteptate

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:revistaquem.globo.com

Lipsă de optimism, risc de pierderi financiare, posibile viroze, cistite pentru unii nativi din zodiacul chinezesc. Cu toții încercăm să facem tot posibilul

pentru a atrage norocul pe plan sentimental. Totuși, ca să facem acest lucru mai ușor, ar fi bine să ne îmbrăcăm în haine de anumite culori, în tandem cu ritmurile astrale, pentru a ne amplifica farmecul personal, norocul pe toate planurile.

În luna decembrie 2018, cercul zodiacal al horoscopului chinezesc va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 9+5, care va aduce beneficii fiecărei zodii. Totuși, unii nativi vor avea în sectorul zodiacal și energii negative, iar pentru a scăpa de posibile probleme în dragoste, pierderi financiare, boli, ar fi bine să folosim culorile. Acestea ne schimbă vibrația și ne conferă protecție împotriva energiei negative. Culorile nu trebuie alese la întâmplare, ci ar fi bine să le utilizăm în funcție de zodia chinezească din care facem parte după anul nașterii.

Loading...

AFLĂ CE ZODIE EȘTI

Șobolan
Posibil că vă veți simți lipsiți de optimism și entuziasm, nu veți avea chef să socializați în această lună. Totuși, încercați să vă comunicați emoțiile și să nu vă îndoiți de voi. Pentru a reduce riscul de suferință, depresie, ar fi bine să purtați cât mai des haine de culoare albă, albastră și să le evitați pe cele de culoare verde și roșie.

Bivol și Tigru
S-ar putea ca la evenimentele din această lună să întâlniți diverși oameni, care fie vor încerca să vă strice buna dispoziție, fie vă vor testa fidelitatea față de partenerul de viață. Totuși, veți reuși să nu vă loviți de energia negativă a celor din jur dacă veți purta des haine de culoare roșie, roz, violet sau turcoaz.

Iepure
Se pare că norocul vă urmărește la tot pasul, în special pe plan financiar. Dacă veți dori sa faceți o nouă investiție, nu mai stați pe gânduri, se întrevăd reușite. Ba mai mult, acum veți reuși să găsiți soluții optime atât pentru voi, cât și pentru ceilalți. Iar pentru a elimina riscul de pierderi financiare, nu ezitați să folosiți cât mai des hainele de culorile alb și negru.

Dragon și Șarpe
Energia pozitivă traversează sectorul vostru zodiacal și timp de o lună de zile norocul vă urmărește la tot pasul. Veți putea amplifica energia care favorizează câștigurile materiale cu ajutorul hainelor de culoare crem, verde, maron, bej. Purtați accesorii din metal pentru a reduce riscul de a fi atrași în afaceri care deși promit mult, nu oferă rezultate pe măsură.

Cal
Veți fi protagoniștii unor evenimente deosebite, care vor favoriza reușitele pe toate planurile. Acum veți putea să mențineți echilibrul dintre muncă și viața sentimentală. Totuși, pentru a amplifica norocul financiar, a atrage mai mult dinamism în viață, purtați haine de culoare violet, crem, bej, turcoaz.

Capră și Maimuță
Se prefigurează o lună spectaculoasă, dacă până acum ați muncit din greu, acum veți culege roadele muncii depuse. Pentru a atrage energie pozitivă, câștiguri neașteptate, încercați să purtați bijuterii din aur sau argint direct pe piele, haine de culoare albastră sau bleumarin și evitați culoarea roșie.

Cocoș
Se anunță o perioadă plină de evenimente fericite, atât pe plan profesional, cât și acasă. Ați putea să vă amplificați norocul cu ajutorul hainelor de culoare albă sau a accesoriilor din metal. Încercați să evitați culoarea neagră, pentru a nu spori riscul de boli, viroze, cistite.

Câine și Mistreț
Nu este exclus ca în luna decembrie Universul să nu fie de partea voastră la capitolul amoros, unde deși veți fi dornici să vă împliniți anumite fantezii erotice, partenerul iubit nu se va lăsa antrenat în jocul vostru, ceea ce v-ar putea dezamăgi. De aceea, pentru a nu se ajunge la infidelitate, ar fi bine să purtați pe parcursul acestei luni cât mai des haine în combinația alb cu verde și bijuterii cu pietre de culoare turcoaz.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.