Complexele zodiilor: descoperă ce complexe au femeile din zodiile de Pământ

24.APRILIE.2019
Complexele zodiilor: descoperă ce complexe au femeile din zodiile de Pământ

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Descoperă acum care sunt cele mai mari complexe pe care le au și ce anume ar schimba la ele femeile din zodiile de pământ: Taur, Fecioară sau Capricorn.

Fiecare dintre noi avem diverse complexe de inferioritate care ne împiedică mai mult sau mai puțin să ne bucurăm de viață la capacitate maximă.

Ele sunt firești și fac parte din procesul de dezvoltare personală, atâta timp cât ne găsim puterea de a le accepta. Taur: Femeia Taur este bântuită de numeroase nemulțumiri legate de propria persoană, dar cele mai mari sunt din sfera amoroasă și cea profesională.

Mereu are impresia că și-ar fi putut face treaba mai bine la locul de muncă ori că ar fi trebuit să avanseze mai mult și mai repede pe scara ierarhică sau că ar fi putut fi mai înțelegătoare și drăgăstoasă cu partenerul de viață. După ce face o așa-zisă greșeală, stă timp îndelungat să o îndrepte.

Loading...

Fecioară

Femeia Fecioară este una dintre cele mai nesigure native ale zodiacului. Nevoia de perfecțiune și simțul critic extrem de bine ascuțit sunt rezultatele complexelor sale. Mult mai aspră decât critica sa este autocritica, pentru că are impresia (total eronată!) că nu face nimic bine și că este total lipsită de talent. Încearcă mereu să își ascundă nemulțumirea față de propria persoană, atrăgând atenția asupra greșelilor celor din jur.

Capricorn

Femeile Capricorn se tem extrem de tare că nu vor reuși să aibă succes în viața profesională! Cel puțin asta este la prima vedere, dar cea mai ascunsă temere a lor nu este insuccesul în carieră, ci posibilitatea de a rămâne singure toată viața. Sunt conștiente că au așteptări extrem de mari de la potențialii parteneri, dar nu sunt dispuse să-și coboare standardele doar ca să treacă de o frică.

Drumul spre cunoașterea complexelor este greu în primă fază, dar odată început, devine din ce în ce mai firesc și mai simplu de urmat.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Previziuni 2020 pentru nativii Capră pentru starea de sănătate: în anul 2020, e posibil să
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: datorită faptului că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.