Transport gratuit peste 199 lei

Complexele zodiilor: descoperă ce complexe au femeile din zodiile de Pământ

Complexele zodiilor: descoperă ce complexe au femeile din zodiile de Pământ

Descoperă acum care sunt cele mai mari complexe pe care le au și ce anume ar schimba la ele femeile din zodiile de pământ: Taur, Fecioară sau Capricorn.

Fiecare dintre noi avem diverse complexe de inferioritate care ne împiedică mai mult sau mai puțin să ne bucurăm de viață la capacitate maximă.

Ele sunt firești și fac parte din procesul de dezvoltare personală, atâta timp cât ne găsim puterea de a le accepta. Taur: Femeia Taur este bântuită de numeroase nemulțumiri legate de propria persoană, dar cele mai mari sunt din sfera amoroasă și cea profesională.

Mereu are impresia că și-ar fi putut face treaba mai bine la locul de muncă ori că ar fi trebuit să avanseze mai mult și mai repede pe scara ierarhică sau că ar fi putut fi mai înțelegătoare și drăgăstoasă cu partenerul de viață. După ce face o așa-zisă greșeală, stă timp îndelungat să o îndrepte.

Fecioară

Femeia Fecioară este una dintre cele mai nesigure native ale zodiacului. Nevoia de perfecțiune și simțul critic extrem de bine ascuțit sunt rezultatele complexelor sale. Mult mai aspră decât critica sa este autocritica, pentru că are impresia (total eronată!) că nu face nimic bine și că este total lipsită de talent. Încearcă mereu să își ascundă nemulțumirea față de propria persoană, atrăgând atenția asupra greșelilor celor din jur.

Capricorn

Femeile Capricorn se tem extrem de tare că nu vor reuși să aibă succes în viața profesională! Cel puțin asta este la prima vedere, dar cea mai ascunsă temere a lor nu este insuccesul în carieră, ci posibilitatea de a rămâne singure toată viața. Sunt conștiente că au așteptări extrem de mari de la potențialii parteneri, dar nu sunt dispuse să-și coboare standardele doar ca să treacă de o frică.

Drumul spre cunoașterea complexelor este greu în primă fază, dar odată început, devine din ce în ce mai firesc și mai simplu de urmat.

Viziteaza magazinul online