Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cele mai leneșe zodii. Ești în top 5?

Cele mai leneșe zodii. Ești în top 5?

Unele zodii sunt cunoscute pentru carisma lor, altele pentru sensibilitate, unele sunt extrem de manipulatoare. În același mod sunt câteva zodii care pot fi

recunoscute după cheful lor de muncă, dictat de astre. Astăzi vorbim despre top 5 cele mai leneșe zodii ale astrologiei europene. Te regăsești și tu printre ele sau cunoști pe cineva așa? Unul dintre cei mai leneși nativi este Pești și asta pentru că are tendința de a renunța repede la ceea ce avea de făcut. De cele mai multe ori, se întâmplă astfel din cauza unei emoții negative.

Emoțiile negative îl determină să își piardă interesul pentru obiectivul stabilit. Are nevoie să se simtă înțeles la locul de muncă și să fie susținut moral de colegii de serviciu și de prieteni.

Best seller

Deși are intenții bune față de muncă, Vărsătorul se plictisește repede de ceea ce face, iar monotonia îl epuizează. În plus, este destul de ușor de distras, din cauza imaginaţiei bogate care îl face deseori să îi zboare mintea la lucruri cu totul și cu totul diferite față de ceea ce făcea. Astfel, nativul Vărsător ajunge să renunțe frecvent la task-uri și să fie considerat leneș la locul de muncă.

Balanțele își doresc în adâncul sufletului să muncească, dar dacă nu sunt stimulate, nu pot duce sarcinile la bun sfârșit (poate doar cu eforturi foarte mari, pe care le epuizează și apoi au nevoie de doza de leneveală!). Pur și simplu, adoră să se relaxeze, să evite eforturile prea mari și să amâne ceea ce trebuie să realizeze.

Iți recomandăm

Cine ar fi crezut că una dintre cele mai realizate zodii poate fi și leneșă, în același timp? Vorbim de Leu, bineînțeles. Are momente când refuză categoric să miște chiar și un pai. Nu întotdeauna are și un motiv să intre în starea aceasta de „hibernare”. Singurul moment în care sigur renunță la muncă e atunci când nu se simte motivat de ceea ce face. Poate fi scos din aceste stări cu activități distractive.

În final, nici cu Racul nu poate să îți fie rușine când e vorba de leneveală. Dar în cazul lui, această stare e explicată de multe ori de frica de a acționa, de fapt. Își face scenarii atât de negative, încât îi este greu să mai facă ceva. Astfel, nattivul Rac ajunge să fie adeptul mâncatului emoțional și al sarcinilor mărunte, fără rezultate semnificative.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online