Cele mai leneșe zodii. Ești în top 5?

14.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Unele zodii sunt cunoscute pentru carisma lor, altele pentru sensibilitate, unele sunt extrem de manipulatoare. În același mod sunt câteva zodii care pot fi

recunoscute după cheful lor de muncă, dictat de astre. Astăzi vorbim despre top 5 cele mai leneșe zodii ale astrologiei europene. Te regăsești și tu printre ele sau cunoști pe cineva așa? Unul dintre cei mai leneși nativi este Pești și asta pentru că are tendința de a renunța repede la ceea ce avea de făcut. De cele mai multe ori, se întâmplă astfel din cauza unei emoții negative.

Emoțiile negative îl determină să își piardă interesul pentru obiectivul stabilit. Are nevoie să se simtă înțeles la locul de muncă și să fie susținut moral de colegii de serviciu și de prieteni.

Loading...

Deși are intenții bune față de muncă, Vărsătorul se plictisește repede de ceea ce face, iar monotonia îl epuizează. În plus, este destul de ușor de distras, din cauza imaginaţiei bogate care îl face deseori să îi zboare mintea la lucruri cu totul și cu totul diferite față de ceea ce făcea. Astfel, nativul Vărsător ajunge să renunțe frecvent la task-uri și să fie considerat leneș la locul de muncă.

Balanțele își doresc în adâncul sufletului să muncească, dar dacă nu sunt stimulate, nu pot duce sarcinile la bun sfârșit (poate doar cu eforturi foarte mari, pe care le epuizează și apoi au nevoie de doza de leneveală!). Pur și simplu, adoră să se relaxeze, să evite eforturile prea mari și să amâne ceea ce trebuie să realizeze.

Cine ar fi crezut că una dintre cele mai realizate zodii poate fi și leneșă, în același timp? Vorbim de Leu, bineînțeles. Are momente când refuză categoric să miște chiar și un pai. Nu întotdeauna are și un motiv să intre în starea aceasta de „hibernare”. Singurul moment în care sigur renunță la muncă e atunci când nu se simte motivat de ceea ce face. Poate fi scos din aceste stări cu activități distractive.

În final, nici cu Racul nu poate să îți fie rușine când e vorba de leneveală. Dar în cazul lui, această stare e explicată de multe ori de frica de a acționa, de fapt. Își face scenarii atât de negative, încât îi este greu să mai facă ceva. Astfel, nattivul Rac ajunge să fie adeptul mâncatului emoțional și al sarcinilor mărunte, fără rezultate semnificative.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  14
VOTURI
12974
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Zodia CAINE. Femeia Caine in zodiac chinezesc | Zodii ZODIACOOL
Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează
Feng shui 2019 zodia chinezeasca MAIMUȚĂ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.