Transport gratuit peste 170 lei

Ce număr aduce norocul de partea ta în funcție de zodia chinezească

Ce număr aduce norocul de partea ta în funcție de zodia chinezească

Fiecare număr își are propria semnificație în cultura chinezească, unele fiind considerate benefice, în timp ce altele nu. De exemplu, în funcție de

pronunție, cele mai bune numere sunt 6, 8 și 9, iar la polul opus sunt 4 și 7. Numărul 6 înseamnă neted, dar și bine, ceea ce pentru poporul chinez este echivalent cu totul se va desfășura fără probleme. Pronunția numărului 8 este similară cu cea pentru bogăție, bani, iar în cazul cifrei 9 cu longevitate, veșnicie. În plus, în cultura chinezească, 9 ocupă un loc important, fiind asociat cu Împăratul Chinei.

Roba împăratului Chinei este împodobită cu 9 dragoni; Orașul Interzis Beijing are 9.999 camere și jumătate, iar exemplele ar putea continua.

Cifra 4 este considerată cel mai nefericit număr, deoarece se pronunță similar cuvântului moarte. Are aproximativ același efect ca numărul 13 din cultura occidentală. Dar, în același timp, are și un sens bun, pronunțându-se la fel ca noroc. Un alt număr cu reputație proastă este 7, acesta semănând cu pronunția cuvintelor plecat și a înșela.

Viziteaza magazinul online