Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Bărbații o joacă ușor pe degete. Cea mai naivă femeie a zodiacului

Bărbații o joacă ușor pe degete. Cea mai naivă femeie a zodiacului

Este sociabilă, deschisă, frumoasă și ca un magnet pentru bărbații rău intenționați. Unele persoane sunt mult mai ușor de influențat decât altele,

deoarece au mult prea multă încredere în oameni. Una dintre zodii are toate atuurile pentru a fi nominalizată la categoria cea mai naivă zodie și poate să o câștige. Vorbim aici despre femeia din zodia Gemeni, extrem de inteligentă în orice aspect al vieții, dar care se pierde cu firea când vine vorba de un mascul impresionant. Crede în iubire și are nevoie de o poveste de dragoste ca în filme,

Astfel, ajunge să dea crezare mult prea ușor cuvintelor dulci șoptite la ureche. Din păcate, chiar dacă a suferit de multe ori, nu se învață minte și cade din nou pradă declarațiilor siropoase.

Best seller

Este sociabilă, deschisă, frumoasă și ca un magnet pentru bărbații rău intenționați. Se îndrăgostește extrem de ușor și odată ce ajunge să simtă fluturii în stomac, totul e pierdut. Parcă uită să mai analizeze și să mai înțeleagă ce se întâmplă. În cele din urmă, înțelege că relația nu are niciun viitor, dar deja e prea târziu pentru sufletul său zdrobit din nou.

De fapt, se plictisește destul repede de bărbatul de lângă ea dacă nu îi oferă multă diversitate intelectuală, paiune și umor. Este atrasă în brațele unui bărbat nu doar de cuvintele lui drăgăstoase, ci de curiozitatea de a-l descoperi, de a-l cunoaște, de a petrece timp cu el.

Iți recomandăm

Asta se va întâmpla până vor învăța lecția pe care le-o dă Universul, până vor înțelege că trebuie să aibă încredere în ele însele și în intuiția lor.

Viziteaza magazinul online