Bărbații o joacă ușor pe degete. Cea mai naivă femeie a zodiacului

Horoscop. Zodii AUTOR: Diana Eleonora FOTO: unsplash.com

Este sociabilă, deschisă, frumoasă și ca un magnet pentru bărbații rău intenționați

Unele persoane sunt mult mai ușor de influențat decât altele, deoarece au mult prea multă încredere în oameni. Una dintre zodii are toate atuurile pentru a fi nominalizată la categoria cea mai naivă zodie și poate să o câștige.

 

Vorbim despre femeia Gemeni, extrem de inteligentă în orice aspect al vieții, dar care se pierde cu firea când vine vorba de un mascul impresionant.

Crede în iubire și are nevoie de o poveste de dragoste ca în filme, așa că ajunge să dea crezare mult prea ușor cuvintelor dulci șoptite la ureche. Din păcate, chiar dacă a suferit de multe ori, nu se învață minte și cade din nou pradă declarațiilor siropoase.

Este sociabilă, deschisă, frumoasă și ca un magnet pentru bărbații rău intenționați. Se îndrăgostește extrem de ușor și odată ce ajunge să simtă fluturii în stomac, totul e pierdut. Parcă uită să mai analizeze și să mai înțeleagă ce se întâmplă. În cele din urmă, înțelege că relația nu are niciun viitor, dar deja e prea târziu pentru sufletul său zdrobit din nou.

De fapt, se plictisește destul repede de bărbatul de lângă ea dacă nu îi oferă multă diversitate intelectuală, erotică și umor. Este atrasă în brațele unui bărbat nu doar de cuvintele lui drăgăstoase, ci de curiozitatea de a-l descoperi, de a-l cunoaște, de a petrece timp cu el.

Asta se va întâmpla până vor învăța lecția pe care le-o dă Universul, până vor înțelege că trebuie să aibă încredere în ele însele și în intuiția lor.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,83  6
VOTURI
3925
4.83
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.