Ajută-ți copilul să învețe mai ușor! Metode potrivite de a determina copilul să învețe

28.SEPTEMBRIE.2018
Ajută-ți copilul să învețe mai ușor!  Metode potrivite de a determina copilul să învețe

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Ce stil i se potriveşte cel mai bine copilului tău, astfel încât să îl fereşti de eșec și să îl îndrumi spre succes. Fiecare om este special, unic,

deosebit, deşi sunt şi trăsături comune cu alţii! Şi copilul tău este asemenea, bineînţeles! Unii dintre cei mici rezonează mai bine cu modul de predare autoritar, în timp ce alţii înţeleg mai bine prin exerciţii, iar alţii prin descoperire şi autodisciplină.

Fie că sunt înclinaţi spre zona literară, spre cea a ştiinţelor exacte ori spre arte, modul de învăţare este extrem de important. Este bine să ştii cât mai devreme ce stil i se potriveşte cel mai bine, astfel încât să îl fereşti de stres inutil, frustrări inexplicabile şi să ajungeţi împreună la rezultatele dorite de voi.

Loading...

Semn de Foc, micuţul tău Berbec este într-o continuă căutare de aventură. Pur şi simplu nu poate sta o clipă locului, aşa că nu îl certa pentru energia lui, ci canalizeaz-o spre diverse sporturi, dansuri. Înainte de a vă apuca de lecţii, mergeţi la o plimbare cu trotineta, bicicleta, rolele – orice, pentru a-şi consuma o parte din energie. Nu uita că are tendinţa de a refuza să se supună regulilor, aşa că ajută-l să înţeleagă prin intermediul jocurilor şi nu prin impunere.

Copilul Taur este liniştit, echilibrat şi poate sta să se joace singur, fără pretenţii. Îi place să lucreze „cu mâinile lui”, luând în considerare atingerea și gustul ca fiind cele mai importante dintre toate simţurile. Ajută-l cu exerciţii şi exemple concrete, pentru a putea asimila mai uşor informaţiile. De asemenea, preferă să îndeplinească singur sarcinile.

Curiozitatea este cuvântul de oridine al copiilor Gemeni. Pregăteşte-te să îi poţi răspunde la miile de întrebări! Sunt interesaţi de ştiinţă, literatură, sport și orice altceva. Trebuie să ai grijă să îl ajuţi să se concentreze pe câte un singur lucru pe rând. Stilul lor de învăţare este scrierea a ceea ce repetă. În plus, adoră să citească și să transforme conceptele și ideile în poveşti scurte uimitoare.

Micul Rac nu este doar extrem de talentat, ci şi foarte sensibil. Ai grijă cum te comporţi cu el, deoarece poate să sufere mult timp în tăcere! Învaţă-l cu răbdare şi perseverenţă să vorbească despre sentimentele şi problemele sale. Când vine vorba de îndeplinirea sarcinilor, preferă să lucreze singur. Are nevoie de timp pentru a-și da seama de rezolvări pe cont propriu.

Energicul Leu este un semn zodiacal care iubește distracția. Atunci când învaţă trebuie să şi vadă informaţiile scrise, reprezentate prin grafice sau prin imagini sugestive. Preferă să întrebe unde nu înţelege, deoarece nu suportă să piardă timpul căutând. Ai grijă să nu îi promiţi ceva şi să nu te ţii de cuvânt. Nu cere numic altceva de la tine decât sinceritate.

Renunţă la autoritate dacă micuţul tău este Fecioară. Dacă îi interzici ceva, explică-i de ce ai făcut-o şi sigur te va înţelege şi te va asculta. Încă din copilărie, preferă să muncească, nu să se joace. Îi place să citească în avans, să ştie cât mai multe şi să fie cât mai bine pregătit. Va excela, de cele mai multe ori,în domeniile umaniste. Tot ce contează e să poată învăţa pe bază de logică şi analiză.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru zodia Bivol, 2019, domeniul financiar: dacă în 2019 dragostea nu este bine
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.