Transport gratuit peste 170 lei

Ajută-ți copilul să învețe mai ușor! Metode potrivite de a determina copilul să învețe

Ajută-ți copilul să învețe mai ușor!  Metode potrivite de a determina copilul să învețe

Ce stil i se potriveşte cel mai bine copilului tău, astfel încât să îl fereşti de eșec și să îl îndrumi spre succes. Fiecare om este special, unic,

deosebit, deşi sunt şi trăsături comune cu alţii! Şi copilul tău este asemenea, bineînţeles! Unii dintre cei mici rezonează mai bine cu modul de predare autoritar, în timp ce alţii înţeleg mai bine prin exerciţii, iar alţii prin descoperire şi autodisciplină.

Fie că sunt înclinaţi spre zona literară, spre cea a ştiinţelor exacte ori spre arte, modul de învăţare este extrem de important. Este bine să ştii cât mai devreme ce stil i se potriveşte cel mai bine, astfel încât să îl fereşti de stres inutil, frustrări inexplicabile şi să ajungeţi împreună la rezultatele dorite de voi.

Semn de Foc, micuţul tău Berbec este într-o continuă căutare de aventură. Pur şi simplu nu poate sta o clipă locului, aşa că nu îl certa pentru energia lui, ci canalizeaz-o spre diverse sporturi, dansuri. Înainte de a vă apuca de lecţii, mergeţi la o plimbare cu trotineta, bicicleta, rolele – orice, pentru a-şi consuma o parte din energie. Nu uita că are tendinţa de a refuza să se supună regulilor, aşa că ajută-l să înţeleagă prin intermediul jocurilor şi nu prin impunere.

Viziteaza magazinul online