Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Sfaturi prețioase pentru organizarea ustensilelor în bucătărie

Sfaturi prețioase pentru organizarea ustensilelor în bucătărie

Ustensilele din bucătărie sunt esențiale pentru oricine dorește să gătească. Descoperă sfaturi despre cum poți organiza ustensilele în bucătărie, pentru

a le putea folosi corespunzător. Ele te ajută să câștigi timp, îți ușurează munca fizică și promit să asigure un plus de sănătate preparatelor tale.

Pentru mai mult timp, mai puțin efort și o mâncare mai sănătoasă, este necesar să-ți organizezi cât mai bine ustensilele de bucătărie. Alege o mobilă de bucătărie multifuncțională. Unul dintre secretele unei bucătării organizate este alegerea corectă a mobilei.

Optează pentru o mobilă cât mai bine compartimentată, care să dispună de cât mai multe rafturi. Alege mobila de bucătărie cu cât mai multe dulapuri și sertare.

Best seller

Mărimile trebuie să fie și ele diferite, pentru a face posibilă stocarea a cât mai multe ustensile: cratițe de diverse forme și dimensiuni, oale, tăvi.

Spațiu mic, piese de mobilier înalte

Dacă bucătăria nu dispune de un spațiu generos, optează pentru piese de mobilier cât mai înalte. În acest caz, te poți organiza în funcție de preferințe. Spre exemplu, poți păstra ustensilele uzuale mai jos, iar pe cele pe care le folosești mai rar, în partea de sus.

Profită de orice spațiu disponibil

Este bine să eficientizezi cât mai bine spațiul, indiferent că ai o bucătărie mică sau una mare. Un truc la care mulți apelează constă în montarea unor suporturi metalice pe interiorul ușilor de la dulap. În ele poți depozita mici ustensile sau accesorii, precum capace, dopuri, răzătoare, prosoape etc.

Îți recomandăm

Folosește cutii de depozitare

Pentru o mai bună organizare, nu uita de cutiile de depozitare, care pot fi din lemn sau din plastic. Folosește-le în interiorul dulapurilor, pentru a elimina dezordinea și pentru a găsi cu ușurință obiectele mai mărunte, pe care alfel ai risca să le pierzi.

Folosește separatoare sau suporturi speciale

Atunci când vine vorba de organizarea ustensilelor în bucătărie, este extrem de utilă împărțirea obiectelor pe categorii. Folosește așadar separatoare sau suporturi speciale în interiorul sertarelor, care te ajută să organizezi ustensilele pe categorii.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online