Sfaturi prețioase pentru organizarea ustensilelor în bucătărie

16.MAI.2019
Sfaturi prețioase pentru organizarea ustensilelor în bucătărie

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ustensilele din bucătărie sunt esențiale pentru oricine dorește să gătească. Descoperă sfaturi despre cum poți organiza ustensilele în bucătărie, pentru

a le putea folosi corespunzător. Ele te ajută să câștigi timp, îți ușurează munca fizică și promit să asigure un plus de sănătate preparatelor tale.

Pentru mai mult timp, mai puțin efort și o mâncare mai sănătoasă, este necesar să-ți organizezi cât mai bine ustensilele de bucătărie. Alege o mobilă de bucătărie multifuncțională. Unul dintre secretele unei bucătării organizate este alegerea corectă a mobilei.

Optează pentru o mobilă cât mai bine compartimentată, care să dispună de cât mai multe rafturi. Alege mobila de bucătărie cu cât mai multe dulapuri și sertare. Mărimile trebuie să fie și ele diferite, pentru a face posibilă stocarea a cât mai multe ustensile: cratițe de diverse forme și dimensiuni, oale, tăvi.

Loading...

Spațiu mic, piese de mobilier înalte

Dacă bucătăria nu dispune de un spațiu generos, optează pentru piese de mobilier cât mai înalte. În acest caz, te poți organiza în funcție de preferințe. Spre exemplu, poți păstra ustensilele uzuale mai jos, iar pe cele pe care le folosești mai rar, în partea de sus.

Profită de orice spațiu disponibil

Este bine să eficientizezi cât mai bine spațiul, indiferent că ai o bucătărie mică sau una mare. Un truc la care mulți apelează constă în montarea unor suporturi metalice pe interiorul ușilor de la dulap. În ele poți depozita mici ustensile sau accesorii, precum capace, dopuri, răzătoare, prosoape etc.

Folosește cutii de depozitare

Pentru o mai bună organizare, nu uita de cutiile de depozitare, care pot fi din lemn sau din plastic. Folosește-le în interiorul dulapurilor, pentru a elimina dezordinea și pentru a găsi cu ușurință obiectele mai mărunte, pe care alfel ai risca să le pierzi.

Folosește separatoare sau suporturi speciale

Atunci când vine vorba de organizarea ustensilelor în bucătărie, este extrem de utilă împărțirea obiectelor pe categorii. Folosește așadar separatoare sau suporturi speciale în interiorul sertarelor, care te ajută să organizezi ustensilele pe categorii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Horoscop carieră Fecioară 2020: dacă un nativ pune pasiune în ceea ce face, daca este numai foc
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.