Promovarea în carieră: 5 elemente principale ca să fii avansat în funcție

26.APRILIE.2018
Promovarea în carieră: 5 elemente principale ca să fii avansat în funcție

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:totaal-installatie.nl

Trucuri folositoare pentru a grăbi promovarea în carieră. Cum să-ți amenajezi biroul pentru a progresa. Cu toții avem posibilitatea de a ne personaliza biroul

sau masa de lucru pe care așezăm computerul, astfel încât să aducem un plus de confort la locul de muncă . Dar nu toți știm că dezvoltarea profesională, creșterea productivității, promovarea, depind de calitatea energiei din spațiul în care lucrăm zilnic. Cum să îți amenajezi biroul pentru succes: Există metode care ne ajută să menținem în spațiul de lucru o curgere armonioasă a fluxului de energie pozitivă.

Sunt decorațiuni și moduri de a amenaja biroul, trucuri Feng Shui care dacă uneori nu sunt respectate, promovarea în carieră nu va apărea în ciuda tuturor eforturilor depuse:

Loading...

- evitați să vă aglomerați biroul cu obiecte care nu vă sunt de folos, cutii goale, piese de mobilier deteriorate, plante uscate etc. Acestea pot bloca fluxul de energie pozitivă, împidică progresul
- mențineți ordinea, ștergeți praful de pe mobilier, deoarece atrage stagnare
- scoateți cactușii și bonsaii din birou, optați pentru bambuși, orhidee, trandafir japonez, planta banilor (Crassula Ovata), care aduc energia creșterii și a dezvoltării
- stați cu spatele la un perete solid în timp ce lucrați.

Obiecte care sporesc șansele de promovare în carieră:

1. Țineți diplomele personale în colțul faimei, Sud, evitați să așezați în acest colț piese masive de mobilier, pentru a nu bloca energiile. Remediul feng shui calul victoriei așezat în Sud, atrage o bună reputație.
2. Activați colțul carierei cu statueta Buddha vesel, pentru a îndepărta obstacolele, a atrage promovare.
3. Activați colțul dezvoltării personale, Nord-Est, cu un copăcel cu cristale de ametist sau agat, care sporesc șansele de dezvoltare profesională.
4. Sporiți energia banilor în colțul de Sud-Est cu un Vas al bogăției plin cu pepite, lingouri, monede chinezești, pietre ale dorințelor.
5. Țineți pe birou statueta Maimuța pe cal, folosiți un suport de pixuri cu tigri și purtați un breloc cu steagul victoriei.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Își calculează pașii cu multă precizie, pentru că nu admite să greșească ori să se facă
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
O persoană extrem de puternică și cu spirit de conducere, un lider înnăscut

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.