Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Mărțișorul și simbolistica feng shui

Mărțișorul și simbolistica feng shui

Mărțișorul ne dezvăluie mistere nebănuite ale existenței, prin intermediul celor două fire, alb și roșu, împletite. Simbolul mărțișorului este asociat

cu începutul primăverii și continuă Sărbătoarea de Dragobete, sărbătorită pe 24 februarie. Poate că nu ați bănuit că mărțișorul ne pot dezvălui mistere ontologice nebănuite. Având două ațe de culori diferite, firul cel alb simbolizează natura masculină și cel roșu sugerează forța feminină, puterea creației. Dincolo de interpretarea tradițională românească, vom vorbi despre aceste două culori din optica feng shui-ului.

În feng shui, atât culoarea albă, cât și cea roșie exprimă energia de tip yang, de acțiune, de forță. Vorbim, așadar, de două culori extrem de puternice. Albul este asociat cu cu energia vitală și cu metalul, în timp ce roșul simbolizează focul și pofta de viață.

Mărțișorul, simbol al fertilității și al prosperității

Mărțișorul simbolizează trecerea de la iarnă la primăvară, de la rece la cald. El este un simbol al fertilității, sămânța masculină (culoarea albă) este pusă la încolțit în pământ, simbolizat de uterul femeii (culoarea roșie). Altfel spus, esența masculină, fixă, imobilă, este atinsă de dragostea feminină și făcută să se manifeste. De asemenea, mai putem interpreta mărțișorul ca pe un simbol al prosperității. În feng shui, se spune că metalul topit curge fluid, ca o apă, apa simbolizând prosperitatea.

Esența este aceeași atât pentru chinezi, cât și pentru români. Mesajul Universului este identic și se manifestă prin simbolurile populare, izvorâte din suflete trezite și curate. Orice ați vrea să reprezinte pentru voi mărțișorul, sunteți acum siguri că el face foarte bine.

Purtați un mărțișor, ca pe un talisman. Dăruiți-l persoanei iubite, dăruiți-l prietenilor și rudelor. Creați bucurie, adunați merite, iar prin rezonanță, pentru voi se va manifesta ce-i mai bun și mai frumos.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit