Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Ce poveste spune portofelul tău? Succes sau pierderi de bani?

Ce poveste spune portofelul tău? Succes sau pierderi de bani?

Feng Shui pentru portofel - cum atragem abundenta și norocul financiar prin intermediul portofelului potrivit. Portofelul poate spune multe despre atitudinea

față de bogăție și abundență, despre deschiderea spre a primi, despre averea generală a posesorului, dar și despre stima de sine. Totul este important – de la culoarea lui, până la organizarea din el și cât de bine arată, principiile Feng Shui învățându-ne cum să eliminăm blocajele energetice. Asigurați-vă că aveți un portofel curat și ordonat, care este „reîncărcat” adesea.

Astfel, portofelele care s-au rupt și în care sunt bonuri sau chitanțe vechi, fotografii și cărți de vizită vechi vorbesc despre sărăcie, energia împrăștiată, frică și haos, exact opusul energiei deschise și gata să primească bogăție.

Best seller

În feng shui, culoarea este considerată cea mai puternică expresie a energiilor specifice, iar pentru portofel puteți alege una dintre următoarele culori:

- Roșul este o culoare foarte bună pentru a atrage bogăția și abundența, deoarece reprezintă elementul Foc și simbolizează arderea energiilor negative într-o perioadă scurtă și intensă de timp. Este ideal pentru cei cu energia personală - definită în Feng Shui ca elementul de naștere – Foc sau Metal.
- Albastrul este culoarea elementului Apă în Feng Shui, simbolul vechi al abundenței. Cu toate acestea, aveți grijă cum interacționează cu propria voastră energie. De exemplu, dacă elementul nativ este Foc sau Metal, albastrul nu este cea mai bună alegere pentru voi.
- Negrul este, de asemenea, culoarea elementului de Apă.
- Maroul este probabil cea mai populară culoare (după negru). Cu toate acestea, fiind o culoare a elementului Pământ, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei cu elementul nativ Foc sau Apă.
- Verdele reprezintă elementul Lemn, deci este o alegere excelentă pentru a începe ceva nou, fiind deschis pentru schimbare, indiferent de trecutul tău. Este o alegere excelentă pentru persoanele cu energia personală Lemn sau Foc.

Îți recomandăm

Cele 3 reguli de aur pentru un portofel ce atrage energia banilor:
1. Ordinea
2. Spațiul
3. Frumusețea și calitatea

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online