Ce poveste spune portofelul tău? Succes sau pierderi de bani?

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu

Feng Shui pentru portofel - cum atragem abundenta și norocul financiar prin intermediul portofelului potrivit

Portofelul poate spune multe despre atitudinea față de bogăție și abundență, despre deschiderea spre a primi, despre averea generală a posesorului, dar și despre stima de sine. Totul este important – de la culoarea lui, până la organizarea din el și cât de bine arată, principiile Feng Shui învățându-ne cum să eliminăm blocajele energetice.

 

Astfel, portofelele care s-au rupt și în care sunt bonuri sau chitanțe vechi, fotografii și cărți de vizită vechi vorbesc despre sărăcie, energia împrăștiată, frică și haos, exact opusul energiei deschise și gata să primească bogăție. Așadar, asigurați-vă că aveți un portofel curat și ordonat, care este „reîncărcat” adesea.

În feng shui, culoarea este considerată cea mai puternică expresie a energiilor specifice, iar pentru portofel puteți alege una dintre următoarele culori:

- Roșul este o culoare foarte bună pentru a atrage bogăția și abundența, deoarece reprezintă elementul Foc și simbolizează arderea energiilor negative într-o perioadă scurtă și intensă de timp. Este ideal pentru cei cu energia personală - definită în Feng Shui ca elementul de naștere – Foc sau Metal.
- Albastrul este culoarea elementului Apă în Feng Shui, simbolul vechi al abundenței. Cu toate acestea, aveți grijă cum interacționează cu propria voastră energie. De exemplu, dacă elementul nativ este Foc sau Metal, albastrul nu este cea mai bună alegere pentru voi.
- Negrul este, de asemenea, culoarea elementului de Apă.
- Maroul este probabil cea mai populară culoare (după negru). Cu toate acestea, fiind o culoare a elementului Pământ, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei cu elementul nativ Foc sau Apă.
- Verdele reprezintă elementul Lemn, deci este o alegere excelentă pentru a începe ceva nou, fiind deschis pentru schimbare, indiferent de trecutul tău. Este o alegere excelentă pentru persoanele cu energia personală Lemn sau Foc.

Cele 3 reguli de aur pentru un portofel ce atrage energia banilor:
1. Ordinea
2. Spațiul
3. Frumusețea și calitatea

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,19  27
VOTURI
925
4.19
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.