Transport gratuit peste 199 lei

Ce obiecte să punem în living pentru a atrage faimă și popularitate

Ce obiecte să punem în living pentru a atrage faimă și popularitate

În feng shui, popularitatea și reputația se pot câștiga mult mai ușor, folosind anumite obiecte în living. În știința feng shui, există formula celor 8

aspirații feng shui. Atragem popularitatea prin activarea colțului de Sud. Popularitatea înseamnă să fim simpatizați datorită unor calități deosebite. Cu ajutorul unor obiecte atent alese, plasate în casă în colțul de Sud al livingului, putem atrage faima. 1. În Sud, este bine să ținem statuete/tablouri cu cai, păsări phoenix, porumbei sau cocori, pentru a câștiga o bună reputație și faimă.

DE INTERES: Semnificația culorilor în amenajarea feng shui a livingului, pentru noroc

2. TV- ul, veioza sau șemineul puse în Sud pot spori norocul de popularitate.

3. Plantele sănătoase, așezate în Sud, ne amplifică farmecul personal. Portocalii vor arăta că norocul s-a fructificat, dar sunt bune și speciile de trandafir japonez sau un ghiveci cu ficus și dracena.

ZODIACOOL, prin maestrul Feng Shui, vă recomandă:

1. Micile petreceri sau întrunirile cu prietenii sunt un bun prilej de a socializa și de a atrage atenția prietenilor. Astfel de evenimente se pot ține în livingul de acasă, sau chiar în bucătărie.

2. Pisicile și câinii sunt un excelent activator al faimei, deoarece de la acestea putem învăța cum să ne facem mai iubitori, mai simpatici. Păsările ținute în colivie atrag energie negativă, deoarece blochează apariția oportunităților.

Sursa foto: ladaray.wordpress.com

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online