Planta banilor pentru locul de muncă și plante aducătoare de noroc la bani

07.SEPTEMBRIE.2018
Planta banilor pentru locul de muncă și plante aducătoare de noroc la bani

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Plantele care trebuie evitate să fie poziționate în birou și plantele recomandate, conform principiilor feng shui. Cunoscuta practică antică din China, feng

shui-ul ne învață cum să amenajăm mediul înconjurător, astfel încât fluxul energetic să fie benefic în finanțe, sănătate, fericire și relații personale. Chiar dacă aveți încredere sau nu în această filosofie, practica are cu siguranță un impact pozitiv asupra designului. Deoarece are puterea de a crește productivitatea și fericirea, feng shui-ul este deseori folosit la locul de muncă.

Un mod de a face asta este decorarea spațiului cu anumite plante, deoarece sporesc elementul pământ, ce simbolizează relațiile și începuturile, în timp ce verdele lor natural este calmant și relaxant asupra oamenilor.

Loading...

Ca să nu mai spunem că plantele purifică aerul prin scăderea nivelului de CO2 și eliminarea prafului, a mucegaiului, a bacteriilor și a toxinelor de zi cu zi de la echipamentele electrice; lucru ce sporește concentrarea și, deci, productivitatea.

Cu toate acestea, este important să reținem că nu toate plantele ne influențează pozitiv, conform principiilor feng shui. De exemplu, plantele care curg (cum ar fi iedera, dar nu și iedera dracului, ea fiind chiar una dintre preferate fiindcă tulpina sa se ridică spre cer) ar trebui evitate, întrucât trag în jos energia, ceea ce duce la oboseală și neproductivitate.

Pe de altă parte, sunt preferate plantele cu frunze rotunjite, care sunt, de asemenea, preferate, deoarece atrag energia pozitivă și reprezintă bogăția, pentru că monedele sunt de asemenea rotunde.

Unele dintre cele mai bune plante feng shui pentru afacere sunt crinul păcii (Spathiphyllum Schott), iedera dracului (Epipremnum aureum), arborele de jad, crizantema, cactușii, feriga sabie și ficusul.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI 2019: o să simțiți nevoia de a pleca din viața anumitor persoane, pot să
Horoscop SĂGETĂTOR BANI: Acest capitol aduce cele mai mari satisfacții în 2019, practic, acum
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.