Transport gratuit peste 199 lei

Planta banilor pentru locul de muncă și plante aducătoare de noroc la bani

Planta banilor pentru locul de muncă și plante aducătoare de noroc la bani

Plantele care trebuie evitate să fie poziționate în birou și plantele recomandate, conform principiilor feng shui. Cunoscuta practică antică din China, feng

shui-ul ne învață cum să amenajăm mediul înconjurător, astfel încât fluxul energetic să fie benefic în finanțe, sănătate, fericire și relații personale. Chiar dacă aveți încredere sau nu în această filosofie, practica are cu siguranță un impact pozitiv asupra designului. Deoarece are puterea de a crește productivitatea și fericirea, feng shui-ul este deseori folosit la locul de muncă.

Un mod de a face asta este decorarea spațiului cu anumite plante, deoarece sporesc elementul pământ, ce simbolizează relațiile și începuturile, în timp ce verdele lor natural este calmant și relaxant asupra oamenilor.

Ca să nu mai spunem că plantele purifică aerul prin scăderea nivelului de CO2 și eliminarea prafului, a mucegaiului, a bacteriilor și a toxinelor de zi cu zi de la echipamentele electrice; lucru ce sporește concentrarea și, deci, productivitatea.

Cu toate acestea, este important să reținem că nu toate plantele ne influențează pozitiv, conform principiilor feng shui. De exemplu, plantele care curg (cum ar fi iedera, dar nu și iedera dracului, ea fiind chiar una dintre preferate fiindcă tulpina sa se ridică spre cer) ar trebui evitate, întrucât trag în jos energia, ceea ce duce la oboseală și neproductivitate.

Pe de altă parte, sunt preferate plantele cu frunze rotunjite, care sunt, de asemenea, preferate, deoarece atrag energia pozitivă și reprezintă bogăția, pentru că monedele sunt de asemenea rotunde.

Unele dintre cele mai bune plante feng shui pentru afacere sunt crinul păcii (Spathiphyllum Schott), iedera dracului (Epipremnum aureum), arborele de jad, crizantema, cactușii, feriga sabie și ficusul.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online