4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IUNIE 2018

03.IUNIE.2018
4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IUNIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:alter.plus

Stele zburătoare lunare vin cu energii negative pentru unele zodii chinezești, dar și cu remedii de protecție. Data de 6 Iunie vine cu energia victoriei,

energia stelei zburătoare 1. Află cum va fi influențat fiecare semn zodiacal de această energie. Începând cu 6 iunie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor (steaua 2) scade vitalitatea, norocul financiar, pofta de viață. În luna iunie această energie îi afectează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț și pe tatăl familiilor.

Posibil ca în această lună aceștia să înregistreze o scădere a autorității, lipsă de productivitate. Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Vest: pagoda celor 5 elemente, copăcel cu ochiul lui Horus.

Loading...

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative, litigii. Îi afectează în luna iunie pe nativii din zodia Cocoș și pe fiica mică a familiilor. Remedii feng shui pentru sectorul de Vest: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează popularitatea, duce la piererea reputației, îi afectează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale familiilor. Remedii pentru sectorul de Sud: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, atrage infidelitate, gelozie, probleme cu sarcina, trădări în dragoste, îi afectează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță și pe mamele familiilor. Remedii pentru sectorul de Sud-vest: amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, simbolul dublei fericiri, copăcel cu cristale din cuarț roz, amuleta cu picătură de apă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,
Horoscop Vărsător dragoste: nativii zodiei Vărsător vor avea tendința de a se retrage, de a
Previziuni 2019 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: Situația pe plan profesional și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.