4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IUNIE 2018

03.IUNIE.2018
4 Energii negative care predispun la ghinion, boli, certuri în IUNIE 2018

Categorie: Feng Shui Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:alter.plus

Stele zburătoare lunare vin cu energii negative pentru unele zodii chinezești, dar și cu remedii de protecție. Data de 6 Iunie vine cu energia victoriei,

energia stelei zburătoare 1. Află cum va fi influențat fiecare semn zodiacal de această energie. Începând cu 6 iunie, anumite semne zodiacale chinezești sunt guvernate de o energie care predispune la ghinioane, însă există remedii: Energia bolilor (steaua 2) scade vitalitatea, norocul financiar, pofta de viață. În luna iunie această energie îi afectează pe nativii din zodiile Câine și Mistreț și pe tatăl familiilor.

Posibil ca în această lună aceștia să înregistreze o scădere a autorității, lipsă de productivitate. Remedii feng shui pentru sectorul de Nord-Vest: pagoda celor 5 elemente, copăcel cu ochiul lui Horus.

Energia certurilor (steaua 3) predispune la agresivitate, infidelitate, emoții negative, litigii. Îi afectează în luna iunie pe nativii din zodia Cocoș și pe fiica mică a familiilor. Remedii feng shui pentru sectorul de Vest: amuleta cu nod mistic chinezesc, copăcel cu cristale din ametist.

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Energia dezastrelor (steaua 5) atrage obstacole la tot pasul, afectează popularitatea, duce la piererea reputației, îi afectează pe nativii din zodia Cal și pe fiicele mijlocii ale familiilor. Remedii pentru sectorul de Sud: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, clopoței de vânt cu mâna lui Fatima.

Energia pierderilor (steaua 7) crește riscul de accidente, atrage infidelitate, gelozie, probleme cu sarcina, trădări în dragoste, îi afectează pe nativii din zodiile Capră și Maimuță și pe mamele familiilor. Remedii pentru sectorul de Sud-vest: amuletă cu rațe mandarin din cuarț roz, simbolul dublei fericiri, copăcel cu cristale din cuarț roz, amuleta cu picătură de apă.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.