Zece trucuri pe care le știe orice femeie irezistibilă. Niciun bărbat nu poate rezista

Zece trucuri pe care le știe orice femeie irezistibilă. Niciun bărbat nu poate rezista
Te poți folosi de câteva trucuri care te vor ajuta să-i câștigi atenția și inima iremediabil. Senzualitatea este o artă, dar poate fi învățată ușor.

Pentru unele femei aceasta este scrisă în gene, în timp ce altele trebuie să apeleze la trucuri ușor de pus în practică. Iată câteva idei pentru a deveni irezistibilă și pe care niciun bărbat nu le poate ignora. 1. Fii atentă la aspectul tău. Ai grijă să ai pielea catifelată, coafura impecabilă chiar și când vrei să pară neîngrijită, haine de calitate (mărimea potrivită și un material superior) și obligatoriu curate.

2. Te diferențiezi de restul lumii. A avea o înfățișare ceva mai neobișnuită – tatuaj, părul colorat în nuanțe îndrăznețe etc. - este semn al încrederii și al dorinței de a te evidenția. Fii unică!

3. Privești galeș peste umăr. Încă nu s-a găsit o explicație de ce este atât de senzual acest gest, dar cu siguranță dă pe spate cam orice bărbat.

4. Ai încredere în tine. Atenție însă că este un singur pas între încredere și îngâmfare!

5. Ai umerii dezgoliți. Umărul gol transmite ideea de senzualitate, delicatețe și stârnește imaginația oricărui bărbat.

6. Poartă-i cămașa. E extrem de incitant!

7. Poartă tocuri. Ai grijă înainte de toate să știi să mergi pe tocuri.

8. Vocea și tonalitatea sunt importante. Ascult-o pe Marilyn Monroe, despre a cărei voce se spune că avea același efect ca Viagra.

9. Poartă ochelari. Îți oferă un look inabordabilă, ceea ce este ca un magnet pentru bărbați. Încearcă și privirea pe deasupra ochelarilor!

10. Optează pentru machiajul natural. Renunță la machiajul încărcat, la tonele de make-up și încearcă să fii cât mai naturală. Less is more!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.